愛華頓係英超唯一一隊沒有在冬窗買入任何球員

217 回覆
179 Like 4 Dislike
條友啲操作勁撚鬼
放走James Digne
用廢Allan Doucoure
愛狗自己攞黎
冇經驗未夠班既撚狗根本執唔到肥賓手尾
上年死唔去真係幾場士氣波頂住
頭鎚唔夠wood 黎既,但係腳下功夫就rondon 好
撚狗教英冠有一手
班球迷自己攞黎
仲求班主唔好炒林伯
都係
果陣肥安買AD 杜哥尼 葛飛 James
成隊波run得好好係James傷先跌左少少
車路士球迷應該最明
撚狗廢過布蛇啦
布蛇早年帶伯明翰 韋根 新特蘭 侯城個啲中下游護級好穩陣
有生之年見到愛華頓降班
咁嘅濕鳩人腳仲諗住踢華麗足球
後防個個都係大蕃薯type
請戴治踢啲般尼足球就啱
肥布教維拉果陣啲win rate高過蘇超名帥謝拉特
安76如果keep住教,再用一季換埋條防線
拖肥應該變成可以挑戰歐霸參賽資格嘅球隊
不過邊個估到皇馬竟然出手call安76返去
係wo有76
主要想講馬撚 koeman silva呢幾條友啲買賣真係cls
如果唔係請肥賓
絕對有能力繼續執好隊波踢華麗足球
可惜
雙特 都係垃圾黎
如果果一刻唔係請肥賓
一定唔會搞到今時今日咁
布蛇除左私家雞比獌冇咩問題
其賽所謂既賣走曬d勁人…
其實真係唔知有邊個球員係肥賓賣走咗去到新球會係踢得出表現

James:連卡塔爾波都踢唔掂
Digne:去av之後傷多過踢,踢果時又成日防守走甩人,比自己球迷問做乜咁撚on9比咗千零萬upgrade咗個左閘好似仲衰過用泰格果期
King:去watford踢到降班+敗走去土超
Bernard:個path同james差唔多,去埋希臘搵食

但重點係james/digne/bernard都係隊內既高薪一族,肥賓賣走佢地係幫球會舒緩咗好多財政壓力

肥賓買返黎果堆:唐辛/格雷/朗當/米高蘭高,全部人工都低一截仲要平勁多,咁當然有人屌佢地踢得好鳩屎,但問題係,你得二百萬筆直,買到個格雷仲想點?

肥賓係紐無錢洗,簽件傻西路打正選無人鬧,但係愛華頓做差唔多既野比人鬧到仆街

肥賓死因係因為佢係fsw,拎林伯同佢比好似唔太公道,要考慮到愛華頓比咗唔少錢撚伯買人,剩係一件麥尼爾已經多過肥賓所有轉會費加埋,仲未計onana/maupay/garner…踢出黎成績仲差過同期肥賓,都仲有local球迷撐,都痴撚線
諗住76轉肥賓無死
人地鍠馬都係咁
james果季23場6g4a
中遊隊黎講合格有餘啦
肥賓一黎即刻賣走擺明玩野
有Big Dunc唔揀
拖肥人,跟過安76學嘢
走去揀肥賓
揀個主場球迷會屌自己隊波嘅教練
上季負碌保到組都唔炒林柏已經估到佢地有今日
走左之後踢得差 唔代表佢當初賣既決定係啱
事實上佢地比人賣之前係拖肥都踢得好
而你賣完之後又差到要護級 咁咪比人屌囉
其實佢清果幾個都係高薪一族,佢唔清既隨時連換血既機會都無

唔係想幫肥賓平反但我覺得佢可以做到既野真係好少
係財政情況咁差既情況上任,加上佢既身份教得差少少都一定會比自己球迷一沉百踩

撚伯可以簽alli呢d高薪垃圾返黎某程度上都係因為肥賓對上一個轉會窗幫球會出少咗好多人工…
又關肥賓事
愛記老細想慳錢姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞