愛華頓係英超唯一一隊沒有在冬窗買入任何球員

217 回覆
179 Like 4 Dislike
就係我地iq 無佢咁高
唔會明佢做緊乜
iq太高 唔明正常人點諗野咪唔識教
1.條友玩野試陣 成日玩野試3後防 次次仆街 都要出3後防
2. 鳩雪人 朗當 高文 tom davies 杜哥利 賀基 堅尼 連自己買既maupay都雪 場場輸波11人
3.換人hang機 場場70 80分鐘先換
4.後備當正選 半場換正選落場扮戰術大師 呢樣最出名
仲有好多
其實後防又唔算差
達哥 高迪 米哥 d 防守都ok
反而Pickford 我真係覺得佢麻麻
後防正常發揮都甩甩漏漏,上季叫做有人入到波頂到下

今季的攻擊力係=0咁濟
林伯都炒埋
DCL 無晒d 波追人既運氣
世界盃之前就應該炒左佢啦
上季完都炒得啦
兩翼都無人斬到波

麥了同灰仔成日都落場單機,啲進攻俾人睇穿晒
但其實管理層都好戇鳩
你炒完撚伯 然後竟然係戴治同比爾沙二揀一
兩個係完全唔撚同風格 各走極端既教練
點解會係同一時間approach做領隊
反映左成隊波上至管理層下至球員都係亂黎
伊朗佬死話有名氣,佢上場咁多任除左安76,其他有名氣嗰啲都係高薪垃圾
一個單蹄, 灰仔好d 有時有神來之筆
你睇下要靠 和b 做波就知隊波幾有創造力
林伯=布魯士 我勁認同
所以打乜鬼433,打返英式442, 9981斬好過,而家啲鳩波睇親斬係灰仔單機扭完鳩射/搵唔到位俾波回後
你識閪
今年唯一一場好波係打曼城
因為哥迪奧拿一齊hang機
肥賓擺明利狗間諜
賣走全隊最勁果兩件
唔覺得林伯係因為唔明正常人點諗嘢先唔識教
係佢根本就無幾多料
無跟過任何名帥做助攻浸淫吓戰術 賽前部署
教咁耐都唔知佢想踢咩足球
做到頭槌2傳set波 幾靚
停到波 爭頂贏哂
我諗勁過基斯活有多
肥賓係咁
佢教咩隊都係咁
教華西 未試過賣隊長
唔止pickford啦
moyes之後幾條友都係鳩買人
個個貴得黎又冇料到
去到今季雖然撚狗本身真係廢
但隊波已經早幾年駛大晒而家買唔到人
當年係我地到咪又係咁
豬蛇勁撚到仆街就下下雪鳩佢
到最後爭4壓力太大先逼住用佢
之後豬蛇場均1.幾球 Carry佢幫車入番前四

之後第二季又趙完鬆雪鳩豬蛇,落後兩粒75分鐘先放佢出黎。
雪鳩埋Top fit 佐狗,話18歲嬌魔排先過佢

結果就係豬蛇歐聯大四喜,杜蛇接手後佐狗世界級,對住KCM都同簡屌打皇個中場,再拎埋歐國盃同銀底褲
安76買得好好wo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞