[Nothing Happen FC] 狼隊 對 利物浦 2

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
fsg又贏
其實有冇邊個續左肥約真係會踢好左?
記得阿狗果陣隻羊又係一續肥約就跌
依家最閪既係連sell to buy都做唔撚到,
隊波得返堆老弱殘兵無個值錢
講個秘密比大家知,其他球員怕左利,知我利個target係比你含,無人敢簽佢
https://www.instagram.com/p/CoFXRlQN78b/?igshid=Zjc2ZTc4Nzk=

仲要仲係住緊酒店 佢係利冇frd子陪佢咩
每件決賽各一
美斯,最後係疤自己搞唔掂條數先被迫唔同佢續,球場上表現係一如以往穩定地好,如果夠錢疤會一直續落去

🚨 NEW: Liverpool are in talks over repurchasing the iconic Melwood training ground to use for their women's team. #lfc [liverpool echo]

Liverpool Women currently prepare at Tranmere Rovers' 'the Campus' facility on Leasowe Road, Wallasey and the club have now approached Torus over a possible sale to re-house their women's team, as per @LivEchoLFC

美斯果種散步踢法,你分唔到佢係咪hea踢
唔反對,但係Fsg都係要仆街死
家寶做假九冇錯架啦,上場係見到有明奴既影子,唔該廢中唔好再推佢踢左翼,左翼留俾戴、紐兩條跑狗算啦
水貨(商業價錢)
vvd ab應該有人接
但冇咗佢地防線衰撚過儒夫以前
姐係0
如果身價減半就差唔多
唔會拎佢同夏撚比
佳寶睇多排啦
而家gomez一定廢過老虎
未來隊長
諗起都硬硬地
佳寶有啲逼搶既話就正
上場開始已經合格
希望keep住進步
老虎踢剛剛個世界都仲係世界級,明顯犯罪一兩次only
今季隨口都up到10個8個錯
上場先靚set波黎
傻鈕冇可能減半啦
佢呢類市場上冇乜幾個
其實唔計add-on 嘅話唔係真係好貴
今季咁廢應該唔洗畀add-on
記得拜果陣仁買文尼果陣d add on 吹到咩拎歐聯同金球獎先有,唔知係咪真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞