[Nothing Happen FC] 狼隊 對 利物浦 2

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
上季買撚左5件
49000都識簽中場
如果係暑假其實都有機會執到啲free agent 來救亡, 因為好多 free agent 都係剛剛比人放棄, 都叫有D能力, 好似早安sir 咁, 而家真係食得屎, 所有好ge free agent 球員已被簽, 淨底𠹭D一係真垃圾, 一係真退役

https://www.transfermarkt.com/spieler/vertragslosespieler/statistik/1/plus//galerie/0?ausrichtung=alle&spielerposition_id=alle&land_id=alle&altersklasse=&wettbewerb_id=alle&seit=alle&yt0=Show
Psg啱啱先搶左skriniar
屌你咁都唔搶
係咪你比人工呀?
痴撚線,1.21億歐仲要係簽8年半
軌仲癲過油王果期
大家都美國班主 差咁撚遠
咁除返開每年咪好少錢囉, 貴買平用, FFP漏洞你唔知咩?
借問聲佢學左fsg邊一part
完全唔覺有一忽似
扑錯一個傻紐就比人話利水魚過軌,真係慘
貧窮限制想像
加寶都水貨味濃
人地又美國老細
我地又美國老細
點解差咁遠
之後果幾年唔賣人嘅話就冇咩空間去簽人
睇佢世界盃好靈活 把握力又好
唔知點解嚟到走晒樣
拎夠40分護級先
怕咩呀, 經鏝同鈀示範過FFP最大懲罰都只係罰款, 對有錢球隊來講FFP is just a joke, 而家呢10年8年唔燒錢應該無得同金錢足球隊鬥
傻鈕係有買貴無買錯
加寶都未打夠十場 仲要黎救火
上場仲要已經打得好左 你地究竟想要求d咩
睇荷蘭又唔覺慢成咁
佢有第一步step over但全速慢
爆dunk個段咪睇得出...
其實明奴都唔算快 如果鳩普打造佢做有射波分波能力嘅g點都已經好唔錯 不過長遠係要諗diaz nunez邊個左邊個右
FSG 最驚肯定係罰錢
肯買個堪用ge 防守型中場中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞