[Nothing Happen FC] 狼隊 對 利物浦 2

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
Jota先係取代明奴最佳人選
只不過係入唔到波
就係佢同salah太超班 拉高個standard
佢兩個嚟到冇耐已經carry成條進攻線
Jota diaz絕對唔差 對得住身價有餘
但感覺去唔到carry嘅級別
以fsg咁嘅出手
連續扑中mane salah真係超好彩
是咩 我覺得jota如果冇傷既會勁過diaz wo
佢由黎個一刻開始就明顯進步緊
一開始後備殺手 到上季搶完明爐正前位之後半季15球 但個陣都係得搶點勁啲 配合都係普通料
今年淨係打左幾場
但打442左中場 影鋒 呢兩個位都好撚有貨交
不過佢真係好撚雞肋
如果好似史獨咁傷到踢唔返起就仆街
垃圾軍醫

Diaz黎左半季到未見到咩進步
而家又比啲撚樣軍醫搞到成季冇左
撇除能力唔好講住
Salah mane兩件全盛時期出勤率應該高過九成
淨係呢點都已經好誇張
非常可靠嘅進攻核心
股東第一時間走撚哂
所以繼續係FSG玩呢隊波
高天份即食既好難再比佢地買到
而家就咁睇車仔1億個兩件就係極高天份
其實jota係做到配合彈彈波
但明奴太叻控制節奏
Jota就one touch推快節奏為主
類似fifa禁左L1+X果種
全盛明奴係守都top
佳寶有明奴7成都good deal
明奴打防中出身已經有啲防守意識
打攻中嗰陣又學到點做串連
仲得閒整下啲後腳傳波
Prime明奴好完美
見到TAA條傻鳩咁廢
結果係買件幼幼同佢爭位
如果TAA有米拿咁既走位意識就好
條友而家進攻比人睇穿晒,
Jota好撚勁
不過傷完要pick up

淨係對愛同對阿個兩球已經好屈
其實如果兩個中場係 bellingham + caicedo
我哋嘅正選中場就會變佢兩個加thiago
米拿 Elliot Bajectic 卡華路 仲有晒咗8m轉會費嘅性病做後備
踢半季英超應該唔大問題
反正啲杯盃都出晒局 歐聯對皇都唔洗諗
之後夏天再入兩個頂 米拿 性病
已經可以叫換到新血
好撚快就Rhys+Nat打中堅
GJ同Matip兩件玻璃
Jota 同 Diaz 都係就到當打,仲有潛力向上嘅球員,但如果隊波仲係同依家同一配置可能就會限制左佢地發展,上限就係咁先

Mane + salah 一線頭個時都有其他人prime time 配合 eg vvd firmino robo

所以依一刻對Diaz 同jota 黎講,觀感差係一定架喇,好似做咩都差少少咁,因為整體隊波成隊跌緊

兩個都係好球員,最慘係遇著仆街老闆
已經tip中ali vvd mane啦
fsg又贏
有呢2個鐵人
先可以配合到FSG唔洗使大錢又衝到冠
邊有得咁比
攞個夾慣夾熟嘅同加盟無幾耐嘅嚟比 仲要唔係比較前面front three配置
對diaz jota唔公平
Shame. Nowdays the only way to see Liverpool score goals is by watching goal scoring clips from days gone by
Diaz 邊撚到有咁差
都救過利 幾次
cut in有威脅
配合都唔見得好差

salah同taa都係冇咩配合啦
jota傷完又傷有排拎返狀態
帶子同傻鈕都要有空間比佢地屈速

反而水貨我真係唔知佢想點
突破/帶波向前elliot好似仲多過佢
就算k角位有半步空間射波,都唔見得會射得入
數據睇落唔差但成日都睇到嘔血
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞