[Nothing Happen FC] 狼隊 對 利物浦 2

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
除左阿泰係頂級外
其他都仲要D時間proof
自己覺得最大機會跑出係konate
Jota diaz都已經講緊係即插即用
Impact大到不得了
只不過佢今季兩個都報銷

Konate其實都算係咁啦
歐聯決賽正選都冇出咩醜
就算係而家都明顯係高gomez成班波
同意
而家個問題唔係質素度
係個量度
中場唔計泰換老母
屌你對上一個中場係1819既邊爐
但係同文尼比較就差得遠了
老實講
Jota diaz兩件真係算係好好嘅收購

只不過係大家好耐未見過佢哋踢波
Somehow forget how good they can be
有冇撚過文沙係一線頭
80m買左兩個一線頭仲想黎多次
奇跡黎架呢兩次
文尼第一季都可能只不過係好佢哋少少
佢都係一路踢一路進步
Jota diaz咁唔好彩傷追人
又唔好咁講
咁chur法好難唔殘
仲要嗰陣屁馬未轉會
而家噏得出味都已經40m起跳
所以其實家寶已經好平
尖如果唔睇價錢 我覺得中伏
係jelly最廢嗰期威過下 之後都普通甚至麻麻地
但連價錢計 就一分錢一分貨 算係咁囉

反而Diaz我覺得唔掂
佢踢親左都係自己死去
幾場先威一場 其他時間好睇唔好食
連紐踢左同jelly都有配合過佢
佢就算好返 我覺得都要排係紐後邊
佢兩個咁傷法之後會唔會廢咗武功都未知
尖我同意係比較平庸

Diaz就覺得你係harsh左少少
佢直接衝擊嘅能力真係好高㗎喎
配合方面真係要俾啲時間
Jota今季僅餘嘅出場時間其實都唔差
啲跑動同配合而家係冇乜邊個做到
好壞參半係誇張左
應該話個影響力無以前啲收購咁大
而且就係最近呢四件唔多對路 傻紐係有潛力但有排操 值唔值咁既價就唔敢肯定
頭五件係fit架作用都發揮到 但最撚主要都係傷累事

最慘係thiago
傷果排條中場未收皮 有佢派牌無撚得輸
到而家唔傷就要佢做晒dirty work 無得發揮最擅長嘅作用 希望遲下有人幫手/bjt穩定做到野啦
唔係啦,
文尼第一季未傷之前已經算多波入
第一場已經強姦阿仙奴
沙拿更加唔洗講
對黑池輸波!果時有12倍
文尼第一季都係比較單打獨鬥
嗰陣嘅踢法都仲未係possession based
交屁一黎就嘩嘩聲喎
反而之後讓位先冇咁嘩
Carvalho ramsey係幼齒等發芽
Nunez某程度上都係
無質疑過佢地能力/作用
最主要都係今季人腳已經唔夠踢仲傷埋姐
diaz都有機做到文尼咁
至少佢有鬥心同速度,
未傷之前好似開發緊戴一招

jota就唔睇好了
係因為之前冇咩邊個係好氣好力擅長爆破嘅進攻球員
1516得拉子 古 史獨 origi btk ings
全部都唔係呢類型
Jota完全唔同類型啦
不過其實佢爆破都唔係大家諗到咁差
都真
但呢個時候唔撚係買幼齒既時候呀嘛
仆街FSG
傷前打假9勁到仆街係咁做波比沙拿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞