BNO VISA兩周年,官方話有144500人

448 回覆
311 Like 8 Dislike
🇭🇰🇬🇧✅ 31st January 2021: Hong Kong BNO Visa launched.

Two years on, we're proud to have helped over 144,500 Hong Kongers start new lives here in the UK.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0yztCTyeYwZ82TMkApqb5FX8c6MVECg2Rdh622w4fHFddiHKEh681QbuCCDFFEAonl&id=100064865283286&mibextid=Nif5oz
申請左未必走既
啲CONDOM仲坐緊走唔開,反而5%唔知幾多係藍到發紅既

只會愈來愈少
英國正一垃圾
仲要搞到有人自殺
黃絲香港人去到英國,只會呃番香港人

都係中國最好
習大大萬歲

英國冇想像中咁多,反而最近加拿大好似越來越多
我走了

利申 藍絲未發黑
要走既都走得7788?
班撚屌日日吹衰英國 嚇到佢去到過晒格甩底
唔覺 反而身邊越來越多有小朋友嘅家庭終於行動去移民 始終之前疫情時會睇定啲 又或者要佈署/籌備 來緊幾年會有好多家庭take action

身邊有小朋友嘅家庭 真係10個有5個都會喺5年內走 諗起都覺得唏噓
尾國呢邊都唔少
有冇加拿大數字
都有大約一萬人
相比起中國人,好少啫
又係呢一種講法,任何問題除14億就冇問題
香港係終角不可分割一部份,當然係14億
Ongoing

2026年BNO visa冋Canada Life Boat完咗先再分析
點止呀
又黎身邊好多人走
一年前見過咁上下既垃圾reply
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞