hi 淡友 (1914)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
落15 16樓果陣咪有人派
蠟筆小新食品都升3成,真係尾水
乜野垃圾黎
聽都未聽過cls
我以為講緊卡通果個。。。
挽哥 利申收過
果200萬有參考價值咩
今晚升定跌?有矛大戶料
聽日終於趺番哂
好波
原來係咁,如果佢有份輸我記得之前佢貼倉輸10幾萬,所以就唔怪佢,但係如果喺導鳩人就一定屌

對下答案
AM
H/L O Regression差有D多 Correlation低
State計法 近Expected H/L
44958A 22324 22196 22069 21962 21928 21886 21787 21633 21471
H = 22035
L = 21770

PM
H/LRegression差有D多 Correlation低
O regression計法 都差D 今日L個點應該係deviate
State計法 貼

44958P 22387 22237 22117 22065 21960 21853 21803 21689 21549
H = 22136
L = 21925
升多左少少 Typical得22065 但有趣係會同State計法有關系

Night
Open Regression估
H = 22179 L = 21977
State計法
Expected H = 22074 Expected L = 22002
44958N 22702 22491 22337 22265 22089 21914 21841 21725 21588
夜晚大多數時間只會係H 22265 / L 21914
R/S 仲係21897 / 21883 MP 21980 所以繼續睇升
夜晚
H應該係22265-22282
L應該21977-22002
我大概聖誕果期入黎吹水,印象中就無見過條磨碌貼倉啦
但係就日日貼佢套excel 出黎

利申︰無貼過倉
公道講一句之前係有貼過嘅

但係而家係咪變咗我唔知我都冇上成個幾兩個月
Ok 睇升
咁就睇吓你今日係咪燈神
精神巴唔見左,大包巴又唔上水
白咭巴連輸左兩鋪應該會抖返一大輪先玩返
買大咗小小夾一大巴輸返7成出去
我睇左咁多年
都完全無理過個excel
反正睇唔明
我數學5**都唔明
唔洗要求佢貼倉, 凈係比一個完整trade plan 已經當佢係真
真, 如果佢好似李絲咁, 直接出個range, 或者直接講佢幾時+/-, 咁咪冇得屌囉
係佢自己都唔敢, 淨係識得喺度話人哋問A講B, 佢自己先係真正唔理人講咩喺度自說自話既人
佢個h同l唔係range嚟?定開市後就會變?
基本上每個鐘都會變
岩岩先有少少精神追post

我呢幾日冇上黎比倉位,佢就即刻活躍哂,事實證明佢根本有睇我啲留言,我都係講個句,完哂市對答案姐係證明你套野冇料同有問題,點解我可以一早就知。不過算啦,睇佢對自己有利嘅留言先至回覆都幾好笑,護士仔真係護士仔
舉個例子
佢話今日既H 係23000, L 係22000, 咁而家22500, 你會call 定put
李絲小心身體
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞