(2022-23 爭氣)金州勇士球迷討論區 (149) Golden State Warriors

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
漏左古仔
聽日金塊,再下場小牛,連敗is coming
頂都未必有
丹佛高原好易病
對面打得麻麻都夠贏我地
證明而家幾唔掂
今日講得對76人果件有興趣應該都係堅料
只要對面肯單換毛 應該已經成事
禿果單就首先對面唔好咁大咬先得
在前三節打完還保有雙位數領先的情況下,勇士隊今天在出戰灰狼隊之戰,卻在第四節與延長賽進攻熄火,最終遭到對手逆轉吞敗,讓總教練柯爾(Steve Kerr)賽後也直言,球隊已經無法與數年前時一樣隨意就能取勝。

KD等你回來
所以15大既榮譽係黎自Mark Jackson留落黎既遺產同埋天時地利人和得到KD 最大貢獻可能就係重用勁鳩
叫條木契咪再成日玩怪陣練兵再講啦
我唔明點解而家內線又比人姦 外線又放到空哂 加埋啲無謂TO可以點打
屌你老母 仲死攬死亡5小
用佢進攻都唔知可以點打
壓縮個輪換陣容 打到果7個主力最後體力下降 仲要輸埋
ty lamb J Green都可以各出15-20分鐘啦 減輕下主力消耗啦 又唔會倒水
今日領先個個cool down果段換lamb出嚟打都夠做
俾下pbj wise moody試吓啦 唔出點練
練唔起又唔trade
其實射唔入反而覺得冇乜問題,狀態有起跌好正常
但好撚多to明顯係鳩打輕敵......
不過真心,可能球迷會好緊張好想勇士贏波,但班奪冠球員個爭勝心已經大不如前,Draymond同curry 啲to 嚇死人
steve kerr 係咁撚仆街,其實wiseman同moody點會話一分鐘都唔落得場,真係dklmch
上兩年衝戰績都係咁打,今年炒晒車
老啦 人哋又做曬功課點防你正選 其實係要新仔出嚟打下打啲唔同嘅節奏
懷毛兩個要等2月9啦
啲交易target既人 Salary全部都係望住佢兩個黎match
重睇咗後半段,真係冇嘢好講
防守都唔係唔在線,但DLO 出奇地hot hand
我哋又咁啱熄晒火,有幾球係good look都炒晒
本身其實拉開十分咁上下,就啱啱好係DLO嗰幾球CLS三分
做功課唔係今時今日嘅事啦
講緊curry見頂今季傷前,我哋正選重係效率排頭幾嘅組合
而家明顯係狀態唔穩定,只不過戰績唔容許你繼續揾狀態
上場curry第四節都重着緊,今場就炒車,幾日老咗咁多
上季勝在後備深度
記得上季curry好幾場係上半場揸灘,唞到第四節先上力
諗點樣減輕到curry消耗都係好重要
kerr想搵禿都係為左咁
curry後段無體力 就會嚴重減低命中
無體力既curry 後面就點射都無
咁樣睇落嚟,見頂傷咗個影響太大
雖則佢缺陣令到古仔有成長
但見頂傷完,得分、籃板同防守跌晒watt

以往頂啲三分穩陣,間中低位單打,加上隊上大鎖
佢一冇態,搞到成個陣進攻防守都食晒屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞