[深夜上線] 免費易經占卜,有興趣就玩下啦

381 回覆
8 Like 7 Dislike
Hello
如果大家喺生活上有煩惱嘅話,不如試下俾我幫你用易經占卜,話唔定可以俾到啲靈感、insight 大家。

有興趣嘅話,請留低:

1. 你嘅稱呼:
2. 你對象嘅稱呼(如有):
3. 你嘅問題:

(可以另加一至兩句事情嘅背景描述,令我可以更加針對你的問題作出解答。)
例如問愛情:請簡單形容現況,或至少簡述你是單身還是已有對象。
例如問事業:可以問同事關係、或者求職定係升職之類

4. 最後,深呼吸,預備好的時候,請在1-99中,以直覺選擇 1 個數字。

注意:
1. 儘量唔好係 Yes / No question,因為易經通常係形容件事嘅情況。
2. 每次只問一個問題,先至可以對焦到你嘅問題。
3. 不疑不問,如果可以由邏輯 /純努力推論得到結果的,唔駛問。
4. 生死大事不問。
5. 有違仁義道德之事不問。

如果各位巴打怕自爆嘅話,可以留低 TG,又或者IG DM我都可以:cauldron.50

多謝大家支持
我係D 佢係K 我同佢一年前因為淡咗而分手 但其實佢一直都喺我心入面 雖然而家有女朋友 但有陣時都會諗起K 我究竟應該點 27
我係B , 佢係C
想問問我地之後發展如何

其實我地已經斷聯左差唔多一年,之前未開始過的,佢而家唔起香港。
自己都知應該無望,亦已經淡左好多,不過總會起某啲時間就會諗起佢

唔該晒
數字56
感謝你!!!我都希望我自己能夠好好處理好自己嘅情緒,成為更好的人!希望承你貴言,之後會穩定咁樣行落去。
Hello,易經建議你保持距離,你呢個心結要解架啦。

你可能覺得佢有啲野滿足到你,你地有啲位好夾,佢俾到一種好溫暖嘅感覺你?但係無奈地呢啲都係你嘅幻想,有時你諗得美好左,要調節返。

再者,對方嘅心都唔係向住你了。(中孚卦)
叫S
想問事業,生活有轉變要踏入新一行。想知呢半年事業發展係點,到底自己適合入邊行?唔該
錯呀 係我發現佢有第三者佢主動提出分手

咁都樂觀?
占咗一支叫相命符 意思即係你個名對於你發展緊果行有一定幫助

你個名S 行頭 可以係smart security 等等

另外呢半年事業平平 無風無雨
幫你占咗支催命符 意之做野要及時 否則過咗個黃金時間就唔會有理想嘅結果

你可以試吓主動d
1. 你嘅稱呼:

2. 你對象嘅稱呼(如有):

3. 你嘅問題:
問愛情
遠距離,一年無見,而且未知幾時可以見到。想知係咪應該堅持,究竟會唔會開花結果

4. 最後,深呼吸,預備好的時候,請在1-99中,以直覺選擇 1 個數字。

謝謝樓主
巴打,呢半年建議你事事小心,唔好有任何賭博、重要決定

道符叫 天殃符 意思係巴打可能做過d好離譜嘅事 而家會受返相應嘅厄運

保重。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞