夢之歷險私服NosAurora極光之夢

333 回覆
2 Like 20 Dislike
依加打紅包可以抽箱換到 之前要用點買箱或同人收
2-5轉一買就99job 依加唔打死地直接打龍蛋1-2個鐘就aw30lv 然後去dc搵gm拎裝 去b5到拖怪升 行下1村同哥個廣場 依加基本上每人要有1隻機器人加太郎!
升咁快
我同朋友2個新手一齊玩有冇能力升到 定都要人帶
我見dc話帶升有獎勵 一定要夾多個人先拎到啲獎?
寵物易唔易有
依家出到aw幾lv 咁咪好快升爆lv
有人帶就係滿lv 99lvaw80
升lv易整AW80裝難要肝 好少人放
通常升到AW30前去1村個廣場買D垃圾裝用住先 係1村地圖右上艾美再過DD
AW30去DC搵GM拎裝一定要拎跟住去傳送地圖去B5地圖升上AW65然後用AW65裝 防爆金福高低S好易有 上AW30後一定要打即時 抗裝係1村 寵你打派團同人地收 太古哥D有賣 用住先 遲下收太郎 機器人
AW80
依加夜晚會多人好多
玩緊
down緊 應該9點左右可以玩
巴打係邊
要早訓了 各位 明天返早
巴打好落力sell
岩岩DL佐入到game, 好懷念
唔係好記得d操作, 聽日巴打online再搵你補補課
期待
岩岩下載之後要點,好耐冇玩,仲停留係中學5轉卡果陣
你鐘意啦我想多人玩 課唔課金唔關我事
好快上手
我都係 但玩左兩三日就識
咁一開始要點,全頻搵人帶升?
都得 亦可以自己玩住先 行下一村 右上哥邊有傳送門入門有曬升lv地區 隔離個廣場有裝賣
尋晚Down完開完角色都無玩過就Off左 完全唔知應該點升Lv
lm,我都dl黎懷念下,仲停留喺5轉年代
你當正服咁玩住先 但唔洗做任狂打怪 升到夠用5轉去廣場買裝打死地
我都係好5轉無玩哥時 好快就上手
邊到買卡,我宜家玩緊,係咁打怪就ok? 定一開始有咩獎勵可以攞
咁多人推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞