[飛馬世界盃賽日] 一月海外賽事討論區VII

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
係啦 Respect啦
PSG confirm that Kylian Mbappe will be out an estimated three weeks.

He will miss PSG's UCL match against Bayern Munich.

踩一腳咁大煲
冇紐亞 Lucas H 文尼嘅拜仁大戰冇包皮但係仲有球皇+泥馬嘅P$G
DLLM ON LUN 9 K.Lui
Nicky Henderson on SHISHKIN:

"He worked this morning. We were all very happy and he is on schedule for the Ascot Chase.

"The step up in trip is not even a question mark for me, it is an absolute necessity."

The Ryanair at the Cheltenham Festival could be his spring aim.
Henry de Bromhead confirms both MINELLA INDO and A PLUS TARD will go straight to the Cheltenham Gold Cup.
Baaeed 去過法國計唔計
Prix du Moulin
咁就唔算打壓啦
有75%血統相同嘅種馬我做乜要用你嗰隻
正如Coolmore唔會配Sea the Stars 同Galileo同母玩近親相姦咩
deep反而優等生 牙雀又係
無遺傳到SS系嘅臭脾氣
di係速度型
黃金家族係力量型
係隆尚係有利啲
不過依家日本仔中意神威啲三歲速食玻璃腳
爆機難道又上升
同埋我牙船假假地都有隻g1女
日本太多deep產駒
神威贏在血統 加上傳統年出過大物
回報率快
真實 社台自己嘅牝馬資源多
內部消化都唔揀你啦
除非大物抽獎率好高姐
日本仔發展方向離歐洲越嚟越遠,年年走去送頭
我成日覺得如果吉田肯送啲巨匠仔去歐洲跑比小林智練可能有驚喜爆到機
原來金鑽有報al quoz
講arc講到厭了 我想睇巨匠仔贏bc classic
Kentucky Derby都未有
社台好似有六百幾隻broodmare
社台=日本古摩亞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞