[飛馬世界盃賽日] 一月海外賽事討論區VII

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
真係放返
Sunday silence 原本脾氣就臭開,我以前同事話佢成日咬鳩陌生人
CPS: “In this case a combination of the withdrawal of key witnesses and new material that came to light meant there was no longer a realistic prospect of conviction.

快啲操番就可以踢自轉佬落bench
我以前一直都覺得日本仔要爆機, 唔係靠deep impact而係要靠巨匠
冇三兩個月都唔踢得啦 聽講你哋操都唔比佢返去操
慳錢啱晒老細啦,又唔洗比錢光頭佬買人
聽講你哋暑假 入一個年輕中場 一個年輕前鋒 一個年輕龍門
格狗: OK 年輕前鋒有咗,慳番1億
綠木係有冇得保釋?
車仔夏天會放四五件 然後繼續入貨
啱啱宣布撤銷所有控罪
無新evidence 加證人唔舉證,放撚咗
咁咪好囉 你哋全速追FDJ
係取消所有指控
屌咁on9 咁就玩撚咗人一年,同香港有得比
英撚左膠當道加埋班英撚警做嘢咁撚慢
但係一隻漏閘嘅di 後代都冇(出名嘅
英國啲差佬都幾好做 偷嘢搶嘢全部唔使理 報警叫你claim保險
完全唔知佢哋有乜咁忙
英撚開file 99%都係 Investigation complete; no suspect identified
Ascot正常啦,成個馬場都懶高貴咁
Jockey Club場應該得番Derby day要dress up
畢竟個場代表Royal Ascot being the centrepiece of the British summer social calendar and the ultimate stage for the best racehorses in the world.

又過三十度先比人唔著呀
英撚有工聘,人工啱,其實真係好好做
呢個珍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞