[飛馬世界盃賽日] 一月海外賽事討論區VII

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
除時長駐JRA
拉麵可以好明顯睇到個差別
日本食拉麵配餃子or丼先1000yen左右
香港食碗麵已經差唔多一舊
依隻頭三都入唔到啦
Marcel Sabitzer has told Manchester United through his agents that he’d be more than happy to join the club and Erik ten Hag’s project. 🔴🇦🇹 #MUFC

Bayern and Man Utd, in contact to discuss terms of the deal with just 9 hours left.

Sabitzer didn’t train today.
但係沙地盃14個位日本霸咗6個
勁多草轉泥 去個啲泥馬又唔係勁
美帝剷泥車退晒,得白頭佬有威脅,今年最大機會啦
係睇主隊又有無神秘物體彈出
Mishriff都得嘅咪比到一個希望比佢哋 雖則佢係有血統上嘅幫助
乜Zaniolo咁能柒呀
原來你仲有睇香港馬
我知老仆街有教過佢要分韁 本身分得好叻 有辦有眼
呢個人之前一分韁 隻馬就會左右飄
而家好咗好多
依家得翻車輪鞭
不過條友睇落真係天份高
佢未番香港之前
個身伏到好低 好似雷狗
拍埋雷到 都要睇一陣先分得出
🚨 Understand Moisés Caicedo deal with Arsenal is now completely off. No further talks will follow. #DeadlineDay

Brighton never changed their stance: no intention to accept £60m or £70m proposals. Plan has always been to keep Caicedo.

Arsenal will announce Jorginho soon.
得閒咪睇下
https://www.youtube.com/watch?v=NAjELEmYVg0
呢啲先係最好既佢
雖然灣位殺人賽馬
有冇睇開拜仁嘅講下呢條友
殺人賽馬真係要改下
但係爭位呢樣野天份嚟
最初未學壞個陣偶像係拉,咪學曬佢偶像D殺人賽馬。到而家學壞左,就梗係跟大佬潘狗,佢點騎我點騎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞