[飛馬世界盃賽日] 一月海外賽事討論區VII

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
一嘢撞爛個HURDLE係撚跳欄
無得唞嘅princess
係咁㗎啦,人啱啱學跨欄都成日整跳個欄
佢跳得好過HD
有睇過鏝葡就知佢打右邊垃圾黎
所以咪話拿高士文可以tune返起佢咪超值囉

左邊有加拿大仔同Lucas H 雖然Lucas H收皮但係馬斯奧爾未出返嚟之前佢邊會打左邊
Tune條撚咩 祖鏝葡都唔得 28歲仲想有咩進步
好過柏華特拜仁迷已經收貨啦
EXCL: Everton have submitted a bid to sign Conor Gallagher from Chelsea. It’s £40m proposal plus £5m add ons. 🚨🔵 #EFC

Chelsea will make a decision soon as there are also other clubs interested in Gallagher — and player has to decide his future too.
金槍董事杯RPR 129 相當於浪漫勇士場香港杯 亦係佢最高RPR嘅一場
浪漫127 加州126
Enzo單嘢始終都係拗有冇得分期比
拖肥賣完Gordon 有錢就想即刻fing
簡水去拜仁Here We Go

Loan with options to buy €70M
你哋上咗岸梗係啦 佢唔買人嘅下季落英冠
跑馬好多時都真係結果論
因為怯而冇上2400 冇去安田
但係就係呢種保守令佢到七歲仲有咁高戰鬥力
加拉加reject拖肥 佢想去紐記/Big Six 紐記準備開價借+強制季後賣斷
IR 會點評三隻
百大一級賽最少都頭十
慢慢滅
如果舊年輕微中暑 仲繼續遠征安田無直行抖暑
我相信去年年底金鎗已經收曬皮
今年亦都唔會咁輕易贏到 浪漫勇士同加州星球
頭四名嘅馬評分加埋
但前三名已經129 127 126
ho癲
仆街 咁快去完芬蘭 唔撚係呀
仲高過浪勇
浪勇係128
Blind
IR唔會有咁高啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞