iOS 17 確認 iPhone 15 變為 USB-C 充電!終符合歐盟要求

92 回覆
123 Like 42 Dislike
咁你ptsd都似
14 pro 撚又變condom
14 Max pro咁重都有人買啦
係X界賤種
佢叫人唔好用個機字
由8 plus到依家每年都換
一年重過一年
用Samsung 啦7頭都唔知摺機有咩好

姐係你想佢反潮流轉返單面插頭?
睇嚟依家用緊呢部可以成為終極養老機先唔好話佢會唔會轉Type-C,我當佢真係iPhone 15系列全線轉曬,第一代轉Type-C我覺得通常冇好嘢 (e.g 限速/限功率等等).........咁其實冇乜意思唔係話Apple啲咩,只不過係依家基本上間間科技公司都係玩呢啲擠牙膏嘅套路等iPhone嗰個所謂靈動島/Always On Display等等嘅Gimmick嘢發展得再成熟啲,然後又有自家研發嘅5G晶片/支援Wi-Fi 6E同埋藍牙5.3,最重要係佢Type-C最最最低要求都至少要真真正正支援Thunderbolt 3或以上先再打算。再唔係轉會Samsung都得,人地依家都今時唔同往日,Snapdragon 8+ Gen 1/2轉用台積電4nm製程即刻識飛咁款

P.S iPhone 13 Pro Max 256GB用家
d 非pro 既唔會又係type c 頭但2.0 既速度掛...
Pro max 6x optical zoom
係囉,大拿拿成皮野分咗36個月分期,依家變condom,嗚啊~~~
仲有就係火牛通埋條線全部落曬MFi code,非認可嘅話一係無快叉一係就認唔到,你哋知Apple乜都做得出架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞