2023年冬季日劇討論(2)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
但唔鍾意佢改到 mendelssohn violin concerto mvt3 慢成倍
https://www.instagram.com/p/CoMssEohhoy/
兩位靚女坐埋一齊可以討論下點樣推戲
實際上應該係傾湊仔經
星降講左
外型啫,兩個暫時無火花
飛舞
上左
唔知好唔好睇

2023年2月3日(金)にAmazonプライムにて独占配信されたドラマ『A 2 Z(エイ・トゥ・ズィ)』。
終於開咗星降
想問dl日劇果條google 雲端link 係咪冇左啦?
其實今季NTV 3線劇真係唔差,但收視一潭死水真係慘。
最冇期望嘅逆轉交響樂團意外地都唔錯,雖然係日式大路野,起碼冇用嚟消費同拎交響樂嚟玩膠,同埋都製作尚算有心機。
當然最好睇一定係BRUSH UP LIFE。
櫻井仲keep住7都唔算差既
開咗A2Z
田中圭又係做呢啲on9老公
搞到我已經認定咗佢真人都係咁on9
深恭年上感好重 片寄做咗人夫都仲係有啲遺和
相對TBS個三套NTV呢三好好啦
TBS得一百萬算不過不失
NTV啲劇收視好似一向低?
土10 日10預咗唔高,但係水10近幾年平均收視係8,除咗交番女子仲可以雙粒數,其餘真係八八九九咁徘徊。但係逆轉明顯低咗一截。
Brush Up Life收視比想像中高咗已經都帶返起少少日10
學大醫院油白神秘人個名
今日Kingpuru
未睇不過見到新聞話神宮寺錄Kinpuru廚房燒親手遞咗信仲要受工傷黑仔到
今集同下集都冇佢份煮野食
唔知而家啲集數係好早拍定
定係驚炎上直頭cut左佢
究竟點煮先會燒親手 又煮炸野?
下集個外景係前幾日1號先拍
說100萬次
https://bunshun.jp/articles/-/60385?
呢個月留意緊神尾楓珠啲新聞
話佢上年12月拍完舞台劇就停晒工
12月尾嘅CM發表會冇去到 1月本來做某個藝術展嘅聲音嚮導都緊急取消咗 本身同倉科做嘅綜藝節目都搵人頂住先

有講法係過密嘅工作安排令佢身心應付唔到
亦有新聞講事務所上任社長過咗身之後 前社長老婆同現任社長不和 現任社長可能會攬住神尾出去獨立
又話本身神尾係嚮往伊藤英明 先加入依家呢間事務所
但伊藤最近都離咗巢 所以神尾都再冇留喺呢間事務所嘅意義

有啲新聞仲擔心埋同一事務所集團嘅高橋文哉 話佢踩咗10季連續劇 驚佢都會冧埋一份

點都好 希望阿仔冇事啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞