有冇人讀書讀到好大壓力?

171 回覆
39 Like 10 Dislike
好𠹌大壓力….
條賓周要起圍欄
再唔過2就88喇
唔驚,是旦炒份 assignment 即刻0壓力
讀緊PHD,第一次實習都要Retake先Barely Pass,做Appraisal個陣都講明只係同情我先俾我Pass,直頭話我唔適合做Research,思維能力唔夠

明明已經好努力去做,但壓力大到食唔落嘢,長期腸胃炎,訓唔好,點休息都恢復唔到精神

本身Retake一次就要Defer,呢次Pass咗都完全冇自信面對下一階段,所以同Prof講想Quit,但自己又唔捨得,而家都唔知繼唔繼續讀好
好撚大壓力,屌你老味! ! !

想約人係地鐵站等,俾人話我太social? WTF?

搞到唔開心都冇人聽我講,屌!
no offenc
你話你讀到咁舉步維艱 點解覺得你可以準時三年grad
定我理解錯
可能下個實習遇到個好啲嘅Mentor呢
可能再努力啲就過到
你點叫個prof唔好F你
上個sem開始啲濕疹係咁爆,跟住考哂試sem break就勁神奇咁即刻好返哂。然後啱啱開sem無耐又爆
好撚痕啊屌你老尾,希望啲細菌可以快啲感染傷口然後入血死咗佢
而家已經生不如死
你應該嚴重過我,雖然我呢兩日都肚屙
加油
我諗我嚟緊每星期會抽返一日同fd打波,再唔減壓我身體應該真係會頂唔住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞