新手塔羅占卜

114 回覆
5 Like 3 Dislike
Hello我係新手自學塔羅,最近想試吓幫眾巴絲解答吓問題,當同大家傾吓偈!

不過要注意吓以下既野
1.生死賭博健康唔占,健康問題建議搵醫生

2.問超過3個月嘅嘢唔包準

3.因為係新手加上係隔空占卜,所以準確度會冇咁高。最好可以提供多d背景資料俾我,咁樣就準確度高d。

格式:
名:
Tg (可選填):

張牌開出嚟係好嘅,就當然可以大膽試一試啦。但如果張牌開出嚟係差嘅,亦唔駛太灰心。因為塔羅只係將最有可能發生嘅走向話俾你聽,命運始終拿握係你手到

最後因為我係新手,都好想大家話返俾我聽邊度準,邊度唔準

未必會一日解哂全部人,但會盡量解
Eunice 女
想問下其實近排個對象對我係咩諗法
硬係好似差少少 我又唔知佢係咪淨係當我朋友

唔該你 好人一生平安
睇牌你中意佢因為覺得同佢一齊可以做自己,段關係可以好舒服

對方其實都覺得段關係有d唔上唔落,覺得好似未係時候主動追你,怕隨時連朋友都做唔成,但佢對你係有興趣發展落去

另外想八掛問下你/對方,係咪拍拖次數唔多,甚至可能係A0?因為開到隻牌講經驗不足,所以我估你/對方都因為咁而怕醜,唔敢開口
我唔係A0 有chok過佢係咪
佢懶神秘話唔講我知 不過我都唔太敢開口
名:M
問題:黎緊呢三個月既感情運係點?
之前你有個post 我有占過 幾準 謝謝你
係咪次次都係人地開口追你,未試過你開口追人?經驗不足都可能係講呢樣

點都好啦,祝你幸福
名:j
問題:同前度w有冇機會復合
多謝你

睇牌嚟緊三個月內似乎會出現暗戀對象,可以把握機會
名:aw
問題:黎緊呢三個月既感情運係點?
名:W
問題 : 我幾時出pool 我身邊有冇人係鍾意我或者可發展既人 thanks
名:E
問題:嚟緊三個月嘅感情運會係點?
感謝樓主
名:L
問題: 而家有興趣嗰個人點樣睇我?對我有咩感覺?

感謝樓主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞