用賽果說話(11)

1001 回覆
2 Like 8 Dislike
其實都係賭仔嘗試解釋
rashford換左個領隊都開腦
根本好多野冇得解
我新 statement 係 Taa 唔係主因

佢由頭到尾都係呢個球員 (防守廢)

你成隊控制力同 cover 能力閪冧咪搞到佢俾人針囉
行記成條中場個跌WATT程度係海嘯級
純睇年齡唔應該去到咁誇
其實所謂"手風順" "腳風順"
真實存在既野黎。
Rashford 我本身都覺得唔差球員

可能上幾手教練越用越廢

有時啲好球員都會俾廢教練害死
後場中場都爛
曼聯果壇野而家基本上入哂macguire同朗哥數
一冇左真係得
而家利vvd又傷左其實唔洗睇
gomez elliott keita一早應該要淘汰
仲夾硬用其實係刷緊爛賽績 等遲d/下季反底用
Thiago 我覺得無問題的
軒就個個預佢回塘 不嬲靠老母同法邊幫佢

法邊係廢撚晒 個位仲要本身無後備 即刻變廢隊
要猜波
直頭係曼狗呢幾年最好既球員啦
之前傷完做過手術 一直未有態
仲要拍朗狗踢
冇人會教佢衝入人堆
但而家衝埋去真係過到人 仲識遠射
講撚咩足球上帝
佢ONE TOUCH PASS同OFF BALL MOVEMENT算多啦
同埋曼城個進攻要立體本身都要有隻翼肯突破 同突破到先得
曼聯又係另一樣野 佢先新嚟呢幾個月 未來一反覆又應唔應付到

麥龜呢個case 可以反映新生態social media 摧毀球員
Meme效應下 Taa會成為另一個受害人
之前中間果兩件會幫到佢包
佢係要黎推波出波就得
中間兩件冇咁勁咪崩
thiago個情況同佐真奴差唔多
同維拉grealish比左先
行記轉咗個 dof 之後轉會柒撚到仆街

Mane > Diaz+Nunez+Jota

轉埋隊醫又柒埋

有時睇波真係好撚闊 唔係剩睇90分鐘
信我
利記齊返少少腳聯賽一定會掃返上黎
而家出埋局合哂佢意
最後排名上唔會太過分
唔係話變中遊波 但係由4冠隊 fall down 都好撚誇
踢左半季其實落得定論未
覺得nunez唔算好曳
咁呢個正路
本身同第5定第6都係差幾分
樓老師同戴牙師算係創造性最重要果2個
話佢曳果D應該睇精華多。
其實呢2年既英超係好撚恐怖。
執返文尼返黎就得
以前邊隊撞到salah+mane+是撚但都會俾人爆到賴屎
差一個真係差好遠
我覺得有作用,但踢唔到80m既身價
又係另一 social media球員
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞