[拉花發佈期] F1 2023 季前討論區 2

1001 回覆
3 Like 11 Dislike
呢個係澳門嗰個?
係呀
要搵次去下先
佢武肺期間重新翻新過,真心值得去

重有得模擬換胎,幾好玩
呢幾日怕唔怕多人到爆炸新馬路多人到呢
頭先去完無乜人,d staff hea到係咁同我地介紹
啲人過去賭架啫
但係無咗架屈人錢E30M3 同淫夫190E
今個星期除咗有地通拿廿四 仲有係瑞典舉行2023 ROC Race of Champions
車手陣容如下
又鬥雪地
FISA-FOCA war 2.0
垃利又可以收錢

190E 2.5得呢部
官網寫香港直播係Cable TV 但唔覺節目表有…
保爺會唔會又甩底
https://www.bbc.com/sport/formula1/64387625

Link支援

簡單嚟講就係沙特想同200億鎂買F1,然後被拒,FiA個中東人主席就話呢個價錢係”inflated price tag being put on F1”,然後F1嘅owner Liberty Media 就嬲鳩寫信去FiA怒屌個中東佬
賣唔賣淨係睇錢嘅咩?講到咁高價就一定要賣咁
正,又有 vettel
Acura 攞左pole, 都真係想睇下Daytona
Liberty Media 就係唔想賣走隻會生金蛋嘅雞
F1呢隻金強嚟
Liberty Media收購咗之後
17年收入17億美金
18年收入18億美金
19年收入20億美金
20年疫情下都11億美金收入
21年開始復常收入即刻升返上21億美金
22年未知Q4收入 但Q1-Q3已經累計18億美金收入

然後因為2021 F1多咗好多新車迷
預期之後每年既收入會再增加
所以200億你估Liberty Media搵唔到咩
澳門邊度黎, 或叫咩名, 完全唔知有呢壇野, 好似幾正.值得過下去澳門
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞