[拉花發佈期] F1 2023 季前討論區 2

1001 回覆
3 Like 11 Dislike
對比前年無左d紅色點綴,有d死氣沉沉咁
對股價有利
一開始講幾句嘻嘻哈哈大家笑下咪算
講講下喺度互屌 到而家仲好似一班私怨撚咁喺度嘈
要屌咪屌 點解唔自己返去圍爐或者出去開po繼續私怨 要騎劫f1 po
定你覺得你開F1 po其實係樂見呢d事發生?
拉利自爆
紅牛冇時間研發
今年冠軍一定係
FIA開展招標程序啫
FOM冇話比佢加入落場喎
我咪講咗淡季搵啲花生食下囉,又唔係無人想食,咪睇下你哋有咩咁重怨氣囉
滿足下我哋一眾巴打都唔得嘅
有Zak係度一日 都唔會+唔想見到老麥重光
FOM到時咪話唔係我加新隊,係佢地唔夠料咋
可摸耳井多少少
PS3 rookie to champ
康打可摸耳入紙
norris先啦
ps3下年
四萬:

爆po又唔使你開po 唔啱睇咪飛咗佢 睇你想睇嘅news囉 有乜好嘈
好似係新年第一嘈

估唔到唔係嘈ham vs max 係嘈打機野應唔應該係度講
咁都有得嘈一餐
你唔係信呀嘛
我都知,但如果係全部靠屋企人就唔駛前兩年車都爭d無得鬥掛?
吳彥祖出咗個寶車紀錄片

叫《吳彥祖的速度之旅》

(唔知係咪old news)
Harry Sargeant III (born December 30, 1957) is a diversified energy and shipping magnate from Florida. A former officer and fighter pilot in the United States Marine Corps, Sargeant operates an expansive, multibillion-dollar conglomerate of private global enterprises consisting of aviation companies, oil refineries, oil trading operations, alternative fuels development, and oil and asphalt shipping, his father's company, Sargeant Trading, being the largest fleet of asphalt tankers and barges in the world.

感覺Sargeant junior formula仲差過Latifi幾班…
講緊Latifi其實已經係十幾歲先開始玩賽車…
認真咩佢F3講緊係同PS3爭榜首,F2第一年就差啲第三
prema
暫時睇佢未必真係好掂果隻,但又未至於仲差過拉導卦......
至於錢,上到嚟F1囉,屋企唔畀都應該有美國資金射落嚟嘅,話晒都係近年難得一見嘅美國F1車手喎。
其實呢個brand係咪中資,財大氣粗呢幾年係咁贊助英超球隊,狼隊,紐卡素,阿士東維拉,但係啲衫成日變跳樓價清貨,而家玩埋moto gp同F1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞