[拉花發佈期] F1 2023 季前討論區 2

1001 回覆
3 Like 11 Dislike
聽講連仔mon 開呢個po, 你自己同佢解釋
好低質
改都改好d
小學雞夠未 要嘈返去tg自己嘈飽佢啦
擺上黎騎劫個F1po 做乜鳩
有冇諗過無乜人想知你地d野
未開車已經傾緊新約玩十年,每年感恩節前嘅週未跑

https://twitter.com/formularacers_/status/1620898621221904384?s=46&t=Eq4_ocZRWu1hPTHL730dyQ
我想知,ok?
乜料
見疑即報
咁你咪入埋tg一齊傾
休季你理得人講咩姐
平時又唔見你講車
休季無新聞?
休季就可以擺你哋自己野係f1 po講?
咁不如個po叫 香港sim racing league 大決鬥啦 仲叫咩f1
大把人講緊休季news啦
唔撚見你講
依度不嬲乜嘢車嘅花生都講
係打機少提啲姐
你唔滿意咪自己上一頁
自己去揾news
唔洗係到做伸手黨㗎
我經已report左
你呢
Report 咗u
Next year la
我想問下呢度叫f1 2023季前討論區定sim race league 討論區??

點解你地唔自己開個po講?
啱,你啱
FIA正式就新車隊接受報名,2月17日截止。6月30日出結果。25-27年入場
上年果件有乜唔好?
This year
做下門面功夫
唔係自己人入唔到黎玩
得啦你鍾意啦
無咩F1 料想搵啲花生食啫,無諗過有人咁大反應
呢到嘅topic 不嬲都好varied 㗎啦,feeder series 又好GT 又好Rally 又好FE 又好Moto GP 又好sim racing 又好都會傾,又唔見你出嚟叫人唔好離題?
係唯獨是今次個咧拆家你出嚟叫人唔好喺到傾喎,咁即係俾唔俾離題先?咁朴巴每次有enduro 都做一小時匯報你係咪會出嚟叫佢唔好離題,係唔係想做到咁絕?
呢度個慣例就係留返F1 有節目嘅時段傾返F1, 其他時候係賽車嘢都傾得,不嬲都係咁自由。又唔見得呢啲雞毛蒜皮要開個新po 傾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞