[拉花發佈期] F1 2023 季前討論區 2

1001 回覆
3 Like 11 Dislike
我會買細路都啱砌嘅波子963先
睇完F1會唔會對拉利無左FF?
本身都對法拉利冇乜好感,純粹個人麻麻地紅車跑車 當然宜家喺街偶爾見到都會覺得會半路死火
Everyone is a Ferrari fan. Even if they say they're not, they are Ferrari fans.
如果想改返口味鍾意日本車嘅話,建議巴打睇WEC/WRC
請問邊度有FE live 睇
2023勒芒(勒芒百周年)大賽消息
今年的勒芒大賽會有Garage 56的特規名額參賽席次,而且會由NASCAR Next-Gen新世代賽車參與賽事, Hendrick Motorsports今天(1/28)宣佈了車手陣容:Jimmie Johnson, 畢頓, Mike Rockenfeller(洛肯費拿)
https://twitter.com/sportscar365/status/1619367411026890752?s=20&t=4ZeC4zkD5IbDdR8EwtOtQg
全部車手準備妥當 FE第三場賽事沙特2站準備

隨時起步

好啦 五盞紅燈熄滅嘅時候 前面快D見到
link呢?
1f d link都冇fe
呢度
非正式統計 每4個睇F1 有3個都係拉利fans
stop the car! stop the car!
Rast個overcut
又嚟 韋亞連
而家 FE 變咗 fixed 圈數,唔係計時間?
係 而家係計圈
Wehrlein架波子好撚癲
Dennis 想過莫生 但未得
今季改返跑圈數 正賽前21日公佈跑幾多圈
如果出SC或者全場黃旗 就會額外加圈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞