有無巴打係交友app俾依隻賤雞玩過?

413 回覆
201 Like 11 Dislike
成班仔本身係咪見條女大波狗衝想呃西屌
話條臭貨呃你餐飯,第一次見面請條女食餐飯好正常,你想aa無問題咁有無問條女攞返飯錢?
條臭貨見完班仔無興趣del左你都好正常,呃follower就cheap左少少
建議呢度班好似怨婦咁既師兄檢討下,連條臭貨豬西都唔吼你,鳩痕付出左唔一定有西屌
不過睇po呢條賤種雞都係臭西一件黎
笑死我 有無窮到呃人餐飯
如果係靚女D仔爭住比錢
好中 笑死 可能比靚女呃順氣D
靚女既爭住埋單
其實呢個po班仔真係好撚cheap, 請條豬西食餐飯包比你屌包溝到女?成班諗住呃西屌當d女係雞, 貪條豬西大波諗住請餐飯就有西屌,溝唔到就四圍唱條豬西

你咩心態去識佢,佢咩心態去識你囉,你諗住請餐幾百蚊既飯就可以呃西屌攞條女著數,佢食你餐飯你覺得佢攞左你著數咪一撚樣

成班仔鳩痕唔想用錢出去叫ptgf雞,叫一樓一又驚污糟,諗住請人食幾舊水飯就比你屌西
成班係度唱條豬西樣衰,樣衰你地咪又係貪人大波想屌,有無照下鏡自己咩料連豬西都唔想比你屌?

成班垃圾仲好意思推po比人知你地鳩痕但連豬西都食唔到,想用幾舊水餐飯就呃到西屌

條豬西呃follower就cheap架啦,不過你地班垃圾都一撚樣者
如果你諗住aa唔想請條女食飯咪出聲問佢攞返錢囉,你出到聲有問佢攞返飯錢但佢唔比就係賤雞既,佢無主動比但你又無問佢攞既就去blame條女就唔係咁做囉
Pish
原來仲推緊
無中過伏 純粹睇唔過眼姐,應該要好好整頓下呢個風氣,提醒多d港男be a man
無見過真人
純粹睇唔過眼同見佢on9做架兩先出post
本身連有依個人都唔知
得罪太多人
呢d臭雞影衰我地港女
依d女就算啦
無謂嘥時間係依d人身上
佢耐唔耐又會出現係ig 度
姣婆守唔到寡
大家唔好撚理咪無嘢
係咪已經炒左佢 呢d要繼續追擊
咁講隻隻電子雞都唔洗理啦
Push
推推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞