[抄po]你隻狗偷食過d咩你最想打撚死佢

45 回覆
31 Like 0 Dislike
見隔離po 問貓點可以唔問埋狗,d狗咁撚為食

我拋磚先

隻狗試過去貓砂盤擔d屎出黎食但係未食曬比我斷正,仲有試過隻晨早個個未訓醒時嘔糧,之後我起身出廳見到隻狗食緊佢d嘔吐物,屌佢老味搞到我好似無比野佢食咁
犯人照

合照
有嘢食都要食屎

但狗食返嘔吐物係天性嚟,可以由佢食返落肚
原來打漏左最重要隻字

係隻貓嘔,之後佢走去食人地d嘔吐物
解緊凍既水餃
解曬未,如果仲係硬嘅佢都真係幾為食
我隻幾千蚊嘅耳機
你講一講我先醒起佢都擔過我隻airpod pro翻屋企咬到爛曬,嗰時唔見左一隻以為喺街跌左,點知有日幫佢洗床他搵到喺佢床底
賓周
無錯 係啱啱先攞出嚟 硬過石頭
我嗰隻比d凍d嘅野佢都聞下就走
你成舊冰咁咁硬我諗佢最多lam一兩下

成日比野佢食,佢唔知係咩黎都會放喺地下審視一翻先食,驚撚死人毒死佢咁
Same here
屌你隻閪狗古古惑惑
咬爛仲識收埋佢
我隻仆街仲識駁咀,屋企日日一換垃圾袋佢就叫,你越叫佢唔好叫佢越要叫,知你鬧佢仲會走到離你老連咁遠先叫,你行埋去鬧佢佢就頭dupdup, 轉個你行開佢就實細細聲再叫一下,好似d小朋友鬧完佢之後細細聲屌你老母咁
打完飛機
隻衰狗食我地下d精
痴撚線

我諗起我隻衰狗都好鐘諗食腳甲,我老豆有香港腳佢直情追住黎食,一剪完都唔比機會你執就食尻左,就算連隻貓同佢自己嗰d都唔放過,真係覺得佢地好撚痴線,又唔係無比野佢食
真係會 係衝去Lam 禁都禁唔住
edible
High 左5日
岩岩食完傷風素,4點罰到宜家

比著我一定帶佢洗胃

Btw佢點high法,係咪奪命狂奔咁
佢點拎的

係咪呢排天口涼感親想食藥方
一兜滷水雞翼。。。。 汁都奶到乾乾淨淨

個腎仲正唔正常
親戚帶咗個小朋友嚟屋企,個小朋友食稀粥食得飽得滯。毫無先兆下嘔哂出嚟,屋企得我一個大人,我又要抱佢去沖涼,未趕得切清潔,幫完小朋友沖完身一出嚟。仆你個街!個狗喺度食緊個小朋友嘔落地下啲肉碎稀粥。果一刻,我真係想打爆我隻狗。
同我隻狗一樣佢食隻貓嘔出黎d糧,好彩咁啱起身先制止到,但佢已經食左d,鬧完佢之後拎紙巾抹隻仆街都仲想走翻埋去翻灼
無事 但個陣俾我娘打到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞