放 9成5新Logitech MX master

41 回覆
0 Like 9 Dislike
有單有盒 香港行貨
有意留tg
push
想問下mx master個scroll 有冇左右button?
想問下mx master個scroll 有冇左右button?

冇 不過有橫向scroll
$?
想請問 巴打用咩微積分方程式去計算你隻老鼠有9成5新?

根據經驗
有盒有單有貨=90%以上新

PS:無論件貨用到點,有齊3樣野都係新

根據經驗

有盒有單冇貨=幾多成新?

根據經驗

有盒有單冇貨=幾多成新?

無貨應該唔得
波鞋黃哂穿哂都90%新
我估所有二手野只有90%新~99%新
無舊

想表達冇咩點用過姐
sorry我收返
有單有盒 香港行貨
有意留tg

幾錢

500 ok?
master 出咗第二代,唔知舊嗰代全新依家幾多錢呢

一代hkprice 6百幾
我見肥花冇單都係500

一代hkprice 6百幾
我見肥花冇單都係500

有興趣我平啲都冇所謂 純粹有舊野係屋企唔想曬
我tg D_mertens 有興趣就pm啦

我都係mx master幾好用...做咩唔要

可能想買2s
話9成5新就9成5新喇
關你撚事
代樓主講 呢個價算平仲想點

手型唔太啱 同埋有啲重
等睇樓主俾人屌
原來有新款 差D奶野
https://www.logitech.com/zh-hk/product/mx-master-2s-flow

上面有講
不過其實2代唔係多好多野 但係多個flow如果幾個device都幾實用嘅
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞