而家D MK仔好似少左追名牌?

105 回覆
5 Like 26 Dislike
有無巴打仲著緊nbhd wtaps ue

仲有著Nbhd牛仔褲
Off white黃色皮帶
仲要特撚登突出個勁長既尾落膝頭咁滯
韓式厚菇頭+oversize tee+yeezy+褲腳攝入襪個度

你係咪講緊呢d
韓式厚菇頭+oversize tee+yeezy+褲腳攝入襪個度

你係咪講緊呢d

中毒

你係咪講緊呢d

屌呀 精工錶黎?
樓豬幾耐冇出街

你係咪講緊呢d

屌呀 精工錶黎?

DW都無隻 做唔到mk仔
周街Off white

覺得好貴

幾千蚊一件有幾貴
我返一個月都買到

返一個月工為買一件T
潮童同mk都唔識分
Off white 前幾年就著,貪佢無香港人著
但宜家都唔敢著出街比啲fuck boy著撚到柒哂,同好多人著假

你係咪講緊呢d

屌呀 精工錶黎?

DW都無隻 做唔到mk仔

有sub仔夠喇
真男人係要訂造衫著
Off white真係好柒
點會呀 你話班偽韓撚就係
而家先知咩叫off white
我係咪太毒
潮童同mk都唔識分

是旦啦,都係咁柒
連登仔講潮流講衣著
仲未有人po m記圖
仲未有人po m記圖

正常識著衫有啲腦個啲巴打都會唔去m記
因為無錢,完
唔知點解champion stussy 都當左做名牌

係佢地眼中已經係lv gucci level既衫

著ro drkshdw ramones low 仲會比佢地笑你著翻版con屎

Ro真心柒到仆街

D人襯得柒姐,唔代表RO本身柒。
但V2就真係柒喇。

Geobasket 就唔係個個識欣賞 雖然我覺得幾型
耳機嗰啲呢勁多人買215sp但真心價平過佢質素好過佢又靚過佢又舒服過佢嘅根本大把

我用隻唔掛耳既Ie800比個MK仔笑我耳機垃圾
但一拎埋DAP佢就無望過我.

戴住個m50x俾friend問做咩唔買beats

beats好聽呀
Off white 前幾年就著,貪佢無香港人著
但宜家都唔敢著出街比啲fuck boy著撚到柒哂,同好多人著假

好撚型呀!清
你型怕咩人同人比啫

垃圾offwhite送畀我都唔撚着,拎嚟屋企當地布可以會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞