而家D MK仔好似少左追名牌?

105 回覆
5 Like 26 Dislike
耳機嗰啲呢勁多人買215sp但真心價平過佢質素好過佢又靚過佢又舒服過佢嘅根本大把

我用隻唔掛耳既Ie800比個MK仔笑我耳機垃圾
但一拎埋DAP佢就無望過我.
你當Supreme同Yeezy死架?
依家出MK CWB無是旦一樣,實被人笑。

有都山寨多,一樣俾人笑
周街Off white

覺得好貴

幾千蚊一件有幾貴
我返一個月都買到

學生

著一件出街囉,遂個月加,一年先湊夠1set
唔知點解champion stussy 都當左做名牌

Stussy抵著成日買,champion根本就不能理解
耳機嗰啲呢勁多人買215sp但真心價平過佢質素好過佢又靚過佢又舒服過佢嘅根本大把

Ie80都夠收215皮

唔知點解 覺得你自high多

啲毒撚成日係自己隻耳機到拎優越感
利申18pro
大撚把人追
之前返part time有堆mk仔全身都係所謂潮牌
真係唔識欣賞
周街Off white

覺得好貴

幾千蚊一件有幾貴
我返一個月都買到

學生

好多人著淘寶,遠睇根本分唔到

Rap?
周街Off white

覺得好貴

幾千蚊一件有幾貴
我返一個月都買到

有邊個一個月幾千蚊都冇呀柒頭
成班咁大個人仲玩牌子

啲毒撚成日係自己隻耳機到拎優越感
利申18pro

18pro 可能同好

利申380+仙女

😂.耳機自己揀既,比較無用
個個都揀唔同聲.不過你自己會感覺到 夠竟係佢自high定自己自high既
個啲fuck boy...

亂咁襯...

我就偏向清純好似fiji...
儲錢買樓 名牌不了

戴住個m50x俾friend問做咩唔買beats
真係有錢就買錶啦

唔係入門果d勞仔喎
用錢供哂golf vw
唔知點解champion stussy 都當左做名牌

係佢地眼中已經係lv gucci level既衫

著ro drkshdw ramones low 仲會比佢地笑你著翻版con屎

唔撚係掛
有無巴打仲著緊nbhd wtaps ue
不過個個都一定起碼帶個佛牌
個啲fuck boy...

亂咁襯...

對yee...
我就偏向清純好似fiji...
有無巴打仲著緊nbhd wtaps ue

nbhd 個啲print越黎越衰
呢啲變左阿叔著
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞