而家D MK仔好似少左追名牌?

105 回覆
5 Like 26 Dislike
以前更有一兩隻牌子會受熱捧,ETC MMJ, APE
而家D人好D就無印,再唔係淘寶都唔介意咁
你係咪無撚出過街?
你係咪無撚出過街?

你想講OFF WHITE?

相係幾好睇,但係CUTTING唔岩香港人,多數著得柒
咪又係mk仔
真心覺得Yeezy啲鞋好柒 有錢也不屌
Off white黃色皮帶
仲要特撚登突出個勁長既尾落膝頭咁滯
韓式厚菇頭+oversize tee+yeezy+褲腳攝入襪個度
無人玩日牌 多數玩美牌同designer brand
周街Off white

覺得好貴
周街Off white

覺得好貴

幾千蚊一件有幾貴
我返一個月都買到

學生
周街Off white

覺得好貴

幾千蚊一件有幾貴
我返一個月都買到

學生

好多人著淘寶,遠睇根本分唔到
Anti social social club算唔算
唔知點解champion stussy 都當左做名牌
個啲fuck boy...

係佢地眼中已經係lv gucci level既衫
耳機嗰啲呢勁多人買215sp但真心價平過佢質素好過佢又靚過佢又舒服過佢嘅根本大把
定d潮牌你唔識
你當Supreme同Yeezy死架?
依家出MK CWB無是旦一樣,實被人笑。

唔好講yeezy啦!買對nmd ub都千膠兩千,當年買對lbj 3,4都係5~6舊水渣
anti social club mk 最愛wor😂😂😂

係佢地眼中已經係lv gucci level既衫

著ro drkshdw ramones low 仲會比佢地笑你著翻版con屎
個啲fuck boy...

亂咁襯...
多數都買啲著左無人識/未必有人識既牌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞