邊隻game 你第一次玩驚為天人

750 回覆
1113 Like 23 Dislike
玩左好多年都冇爆到機,全個地圖基本上開哂
Castle of Burgundy 玩左一次之後上哂癮
近年有Lost ruin of Arnak
細個玩到沙漠迷陣卡死咗,最慘係睇完攻略都唔知佢嗡乜 大個先爆到
想玩返戰蘭,邊到有得dl返
應該唔會再有rdr2咁豐富同細膩嘅作品
Rockstar 都應該做唔番果個level
睇番rdr2 個開發同製作時間/資金就明
幾乎係蝕住做用愛發電
就算最後大賣都唔係賺得多
更唔好講比rockstar 發現鯊魚卡發達大計
只有rockstar超越到rockstar
唔覺得Dan Houser走咗之後嘅RS 可以寫出超越rdr2 嘅文本
事實係gta6 少咁d 女拳blm lgbt 已經會當佢贏咗
神魔之塔
咁多年前已經用穿越時空題材仲要故事結構咁完整無bug 真係好難得 之前睇過隻game既制作人好似係幾個好出名既人合力整出黎 之後好難再有個組合

童年最愛 全系列都好正細個會對住本攻略make sure自己做哂所有支線 宇峻呢間公司以前啲單機game真心好玩
曠野之息
玩過好都rpg都無佢做得咁好
探索、戰鬥、劇情每個方面都做得好好
我平時好唔鐘意rpg要睇好耐劇情
佢就將劇情變成一個任務
要你去搵返劇情
呢個做法創新又增加遊戲性
但個劇情又唔係hea好有意思
一隻2017年的遊戲嚟講佢好超前
我都係 隻game唔睇攻略邊識玩咁多古文謎題 我試過後期睇住攻略玩,再搵佢game 入面都無hints . 廿八星宿個d 奇怪符號完全唔知乜黎
好懷念,小學果陣課左好多金落去,好好玩,而家隻驚仲喺唔喺到?
pokemon
近排psn免費,down黎玩死左一個鐘,個地圖又行極都唔完,究竟點玩有冇教學
屌我都記得嗰下震撼 地面已經大撚到行唔完地底仲有咁大幅圖 真係好似塞咗兩隻game入去咁
唔係話隻game差
但原來武俠小說變左做仙俠game
呢隻真係好想玩 有無seed點解無人手機移植
YouTube 教學好鬼多,總之升左lv先易
係 記得當年讀緊大學
本來淨係玩過最舊Gameboy
但有次約中同食飯有兩條友拎出嚟仲可以無線連機
又高清又大mon又彩色又多制
覺得幾正第二日沖左去買仲玩左千鳩幾個鐘
咁我又有打到主線既
然後咩會都入曬
如果唔係因為遊戲性同故事好,個主角其實真係Mary Sue

果陣搵mod裝mod執樣都搞成個禮拜
好多mod都係搞到d衫好似情趣內衣咁, 但我係想搵d搞到佢好似日系RPG樣既衫,都幾曬時間襯
然後d衫數據一係勁屈機,一係0防,又用d時間改到佢地同game本身有既裝一樣數據
天誅
以前龍族無得輸
火雞,五雷,多重火,究風
吸血鬼,祭司職業好型,但練棍升lv會嘔血
戰士型仔
巫師魔法夠奇幻
弓手盜賊技術流
正正正
以前WAR3信長稱霸網吧無對手
如果遲10年出變成電競真係可能做左選手
得台服 當年算平 40$ gash買到1件裝了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞