邊隻game 你第一次玩驚為天人

750 回覆
1113 Like 23 Dislike
red dead2 啲npc嘅聰明程度超出我嘅想像
仲有其他細節位
玩完red dead之後見到cyberpunk咁多好評以為同red dead有得揮

點知cyberpunk嘅npc冇得同red dead比
Kerbal Space Program
聽講喺NASA都好受歡迎
https://is.gd/W7VrqD
小朋友齊打交2
讀書嗰陣日日都喺電腦室玩到唔願走
慢慢見到個城越黎越多人真係好有滿足感
但點先可以令家姐唔駛死
我尋日先第一次玩血與酒,crazy
第一次玩咸濕排球,好癲隻game
可惜而家EA越做越柒
仲要可以customise好多野 仲係小學雞嘅時候 成日周圍搵唔同嘅角色同模組 又有唔同改版 當年未開始玩online game 就好迷呢隻
下載王嗰隻Halo 試玩版 仲有連線模式同人打 好撚正

仲記得我老竇老母睇到份成績表嗰陣係笑得好大聲
極限脫出999
玩到要倒轉部NDS玩數獨嗰下好震撼
GOW3
no men sky......第一日出第一日買,玩咗15分鐘後。我對game既理解完全錯誤
1. 儲齊108個角色
2. 家姐俾人射時有個選項會出現好短時間,要揀得啱
3. 最後同兄弟單挑時,好似唔可以打佢定係只能不停防守

最尾個結局就會唔同

以上係我憑依稀印象寫出黎,可能會有錯

Btw 百英雄傳捨得出未呀
真係估唔到跑都可以咁好玩
DOS 版金庸群俠傳有無人講?
超古老中文開放世界穿越RPG,結局會因應玩家選擇有不同。可以同NPC自由組隊同指揮作戰。
等今年出重製版我一定唔會再比家姐死
Sex beach 3
即晚打咗3次飛機
逆轉裁判
無撚過對答驚都可以咁正
1,3會幾好
2反而麻麻
人肉撞磚 at AsiaDog
True Crime: Streets of LA
Sleeping dogs前身黎 原本都係叫True Crime: Hong Kong
個時估唔到有隻game咁似GTA 但變左去查案仲要學功夫 又可以好似周潤發咁拎雙槍仲可以show張證出黎 啲NPC會有反應/消星
個時係朋友屋企玩到同佢借部PS2抬返屋企玩到爆機先肯停手

其他個啲上面啲人都講晒 bf3 刺客2 skyrim heat project
我冇咁癲,不過附魔減免可以做到無限destruction magic mana,連附左魔嘅武器都無限免soul stone recharge,去到後期我已經每個城都入去屠guard
GTA5/Fallout4
原本想講GTA過見好多人都講咗我心聲所以講fallout4:
以往都中意玩啲可以自由探索嘅開放世界game,但玩得耐久而久之都會厭倦,直到我遇到fallout,佢震撼到我唔淨只係龐大嘅世界觀同核戰後世界嘅主題,令我最驚嘆嘅係佢個主線故事嘅推進方向完全係可以由自己選擇(支線都係),每個選擇都有機會影響你嘅結局,有時探索啲廢墟睇下終端機戰前嘅文件執下垃圾攞素材都已經可以玩你半個鐘,個感覺完全覺得係身在其中咁,因為第一次接觸呢類嘅遊戲真係好新鮮, 佢令我成為咗第一隻可以玩4-5次嘅game
MHP 森丘一行出去果段生態CG
由gameboy到手提機做到呢種質素覺得好感動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞