GK/雕像討論區(5)

218 回覆
3 Like 9 Dislike
是咪ryu?
是嘅話可以去兆萬望下隻超三布歐
包睇完唔會想買
TES 隻春麗終於到咗,真係勁撚靚
想買個時已經俾人買咗好想要
等緊隻Luffy見台灣有人開咗箱 好似好正
Tes 囡囡係有一手
新手想入坑
係Carousell 見到呢間好似都多好評
唔知有冇Ching 幫襯過
我有一隻 有個優點係個盒細過其他人出果d

1. 所有野都無版權
2. 全部女基本上都係網紅cosplay樣 睇你點睇
3. 價錢同造工成正比,貴既款唔等於好,平100%一定差
4. 上面打手多得好緊要 果d 微信/QQ group入面全部都係打手 包括讚同踩都係 强烈建議除咗自己隻眼之外咩都唔好信
5. 講多次 大部份(>90%)既人都無見過實物就評價 讚同踩既打手都好多 信自己隻眼la btw果d咩性價比/限幾多隻/限時賣 全部都唔好信 支那人冇一樣野信得過
6. 睇相剩係睇成品 開賣果張圖並冇任何參考價值 再講多次 支那人冇一樣野信得過 自己睇成品
7. 連登玩正版,呢d老番野真係建議你番番上面問 亦都唔建議響度討論
想買隻不知火...但好似piji 隻正d...
不過都唔知邊度有貨, taobao 得幾間唔知咩鋪有...
但睇佢地其他貨好似都無人買, 差唔多0成交
TES 不知火出咗咁耐,應該得返啲萬幾蚊嘅貨
買piji 個隻算啦,起碼仲有平嘅現貨可以買
搵唔到平現貨 定taobao 果d 78千人仔算平
想買隻mke dva 新手仲有冇咩方法可以入手
我有想放,齊盒齊件無損有裸身
有無趣?
幾銀
tg傾 @vicenttai

呢間有冇Ching 訂過 , 訂唔訂得過

想問呢間有冇人訂過?信唔信得過?Google 咗一陣都搵唔到評論話呃人之類
見到台灣都有分部 但ptt都唔見有人討論咁
新手 第一次買gk
巴打麻煩hi 多我一次。 唔見左你個chat
@vicenttai
2款女神
女武神個身太幼, 唔夠壯

想後追yoyo隻乙骨,有冇巴打放,見閒魚有唔少人放但唔太敢試
Tsume buddy無人討論?
仲等緊佢出主角團,路飛 山治嗰堆仲好
為隻小丑巴基,除非好有愛
訂左隻鑽石工作室既鏈鋸人GK
唔知間野質素如何
感覺伏伏地
要訂 訂yoyo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞