又要搭UO又要屌既人係咩心態

184 回覆
63 Like 40 Dislike
用窮嚟攻擊人仲要字都唔識多隻 幾有錢都無用

人地無話明窮,係話貪平貪小便宜又要權益班人

我最睇唔過你班垃圾大種乞衣又要窮又要學人去旅行但懶到連後備plan都唔預備, 出左事只識屌屌屌, 正垃圾

幾有道理都變無道理
點解唔屌得 明碼實價佢錯就錯 點解本末倒置係消費者既錯

fb衣個group真係極多大種乞衣

喂無人衣佢老母啦?

同你班大種乞衣講梗係用衣啦, 驚你地唔知

嘩屌, 衣條架妹既廣告真係無停過
https://lihkg.com/thread/331189?ref=ios

你唔好撐啦好肉酸啊
屌你話人窮同唔識字就變埋大種乞衣 變度見到我撐要平又唔準時啊

喂無人衣佢老母啦?

https://lihkg.com/thread/331189?ref=ios

你唔好撐啦好肉酸啊
屌你話人窮同唔識字就變埋大種乞衣 邊度見到我撐要平又唔準時啊

改返先
飛機delay根本唔關咩公司事 比幾貴都一樣

喂無人衣佢老母啦?

你唔好撐啦好肉酸啊
屌你話人窮同唔識字就變埋大種乞衣 邊度見到我撐要平又唔準時啊

改返先

好彩我錯會認唔撐啫
點解覺得窮人先會搭uo 我老細有錢到仆街 有幾隻馬嗰啲都會搭uo

喂無人衣佢老母啦?

你唔好撐啦好肉酸啊

改返先

好彩我錯會認唔撐啫

你知唔知咩叫大種乞衣

講緊你5p啊 衣你老母 仲要撐真係好撚柒
我覺得新人類似快運打手多d,明明係間公司錯就用謬誤屌消費者轉移視線,等人覺得買廉航就要預左服務差。咁就冇人屌間公司

你都戇撚鳩, 係咁重複快運好難準時咁多年d仆街野都無改過都叫打手?

快運好難準時咁多年d仆街野都無改過
暗示:買得你就預撚左,出事咪撚嘈

搭地鐵你就預撚左遲,出事咪撚嘈
食平野預撚左唔衛生,出事咪撚嘈

你唔好撐啦好肉酸啊

改返先

好彩我錯會認唔撐啫

你知唔知咩叫大種乞衣

大種乞衣唔夠人講就屌人5p, 先唔好講衣正字係咩, 你罵我都改變唔到你係大種乞衣衣個事實

呢家連錯字都唔使畀人屌 仲可以大大聲屌返人轉頭 你唔打埋吾系甘牙?
都係嗰句啦 我無話要搭uo又要準時 屌下你唔識字就畀你話乞衣 心傷
飛機delay根本唔關咩公司事 比幾貴都一樣

某程度上係
不過一個會take care你 一個唔會
呢個咪個分別
不過有人又要要求lcc點點點 屌哂鬼咁
淨係識問人知唔知乜叫大種乞衣 但每次話完人大種乞衣之後都一定要跟手話埋人窮
定你覺得大種乞衣同窮掛咗鉤
我覺得新人類似快運打手多d,明明係間公司錯就用謬誤屌消費者轉移視線,等人覺得買廉航就要預左服務差。咁就冇人屌間公司

你都戇撚鳩, 係咁重複快運好難準時咁多年d仆街野都無改過都叫打手?

想準時就唔好買快運, 有咁難明咩

想準時唔好買快運,唔代表係快運delay係正常,個責任去左消費者度,亦唔代表買快運既人係大種乞衣

想準時唔好買快運,唔代表係快運delay係正常,個責任去左消費者度,亦唔代表買快運既人係大種乞衣

我都話我老細有錢到仆街都會搭 佢一陣又話埋有錢人都係大種乞衣
幫我老細利申 delay無屌到 今日坐私人機飛咗日本

你唔好撐啦好肉酸啊

改返先

好彩我錯會認唔撐啫

你知唔知咩叫大種乞衣

大種乞衣唔夠人講就屌人5p, 先唔好講衣正字係咩, 你罵我都改變唔到你係大種乞衣衣個事實

呢家連錯字都唔使畀人屌 仲可以大大聲屌返人轉頭 你唔打埋吾系甘牙?
都係嗰句啦 我無話要搭uo又要準時 屌下你唔識字就畀你話乞衣 心傷

回應下啦 唔好淨係識話人大種乞衣講到自己咁高尚

我都話我老細有錢到仆街都會搭 佢一陣又話埋有錢人都係大種乞衣

你老細咪唔係大種乞衣, delay無屌到

咁你又係唔係都話人大種乞衣?我有屌到uo delay?我屌你咋傻仔
大把巴絲同你講道理一句大種乞衣兩句窮車埋去

你老細咪唔係大種乞衣, delay無屌到

咁你又係唔係都話人大種乞衣?我有屌到uo delay?我屌你咋傻仔
大把巴絲同你講道理一句大種乞衣兩句窮車埋去

我問左好多次你知唔知咩叫大種乞衣

你唔係以為得你一個知下嘛?
anyway~ 先唔好講大種乞衣係咩,你罵我都改變唔到你垃圾到連字都打錯呢個事實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞