又要搭UO又要屌既人係咩心態

184 回覆
63 Like 40 Dislike
多數都會揀返傳統航空
但如果真係搭廉航 就預左delay 服務一般 登機閘口勁遠等等
一分錢一分貨 on time當bonus
3年搭左10次以上
都係得一次部機有問題要落機搭過第2架
一次去關西改早左去,改遲左番黎
點解搭UO呀?巴閉囉,英雄主義,疊馬
上次坐CX取消埋
我諗都係睇彩數
32年搭左10次以上
都係得一次部機有問題要落機搭過第2架
一次去關西改早左去,改遲左番黎
上次坐CX取消埋
我諗都係睇彩數

同意。只不過傳統航空機率比較低咁解
其實UO一向都幾準時,係早排天氣差又壞機先搞到呢排係咁delay
我坐廉航通常唔洗買行李拎個袋就出發,食呢D上機前/落機先食其實無問題
不過個個人要求唔同,有D人好似樓主咁一定要包食包行李既話廉航唔岩你搭
麻煩D人屌之前睇清楚人地張飛包咩,人地明碼實價寫曬出黎
又要屌又要搭
搭港鐵都好撚平嫁
咁以後都唔好屌wo
點解唔屌得 明碼實價佢錯就錯 點解本末倒置係消費者既錯

你買快運梗係你錯啦。 貪平

痴線乜道理
佢已經慳左服務、行李餐飲
泊位仲要好鬼遠
呢d係廉航點解平

但佢平唔係錯既理由

人地新加坡、韓國廉航都做到on time
點解香港快運做唔到係消費者錯

你咪坐新加坡韓國廉航囉,
on time都係服務一種, 大種乞衣

幾蚊幾蚊百幾蚊二三百蚊張機票油錢都唔夠俾啦, 重想要求咁多野,

慳成本唔請夠後備員工後備機, 咪容易delay

大種乞衣好心屌人之前讀多幾年書先啦, 食飯唔知米貴
咪咁撚蠢得唔得
睇下你自己前文後語自相矛盾

邊度自相矛盾呀大種乞衣, 窮到連字都唔識睇呀

佢賣得呢個價姐係公司afford到 同時佢都賺左宣傳

窮就唔可以去旅行?窮就唔可以見識?窮就係罪? 唔係踩親我 但只係睇唔過你呢啲垃圾用金錢黎睇人

所以我咪叫你班人做大種乞衣, 你俾得呢個價姐係你覺得可以承擔快運營運問題既後果。

我最睇唔過你班垃圾大種乞衣又要窮又要學人去旅行但懶到連後備plan都唔預備, 出左事只識屌屌屌, 正垃圾

所以你都承認引發問題首先係間公司 ? 而你因為屌唔到間公司轉為屌消費者?

你唔貪平買咁既公司咪唔需要屌, 連快運點解可以有咁多廉價機票點黎都唔知都照買出事梗係屌你啦。

一分錢一分貨, 樜渣既價錢想有天鵝肉食。 邊個抵屌

要求個航空公司準時原來係想食天鵝肉?

咪睇下你買咩航空公司, 快運準時梗係天鵝肉

咁你屌唔屌地鐵同九巴啲乘客

痴線乜道理
泊位仲要好鬼遠
呢d係廉航點解平

但佢平唔係錯既理由

幾蚊幾蚊百幾蚊二三百蚊張機票油錢都唔夠俾啦, 重想要求咁多野,

咪咁撚蠢得唔得

窮就唔可以去旅行?窮就唔可以見識?窮就係罪? 唔係踩親我 但只係睇唔過你呢啲垃圾用金錢黎睇人

所以我咪叫你班人做大種乞衣, 你俾得呢個價姐係你覺得可以承擔快運營運問題既後果。

我最睇唔過你班垃圾大種乞衣又要窮又要學人去旅行但懶到連後備plan都唔預備, 出左事只識屌屌屌, 正垃圾

所以你都承認引發問題首先係間公司 ? 而你因為屌唔到間公司轉為屌消費者?

你唔貪平買咁既公司咪唔需要屌, 連快運點解可以有咁多廉價機票點黎都唔知都照買出事梗係屌你啦。

咁你平日會唔會大大力屌9個班 因為地鐵/巴士遲左而喺到呻個班人? 如果你都係會既我收收皮先
其實UO一向都幾準時,係早排天氣差又壞機先搞到呢排係咁delay
我坐廉航通常唔洗買行李拎個袋就出發,食呢D上機前/落機先食其實無問題
不過個個人要求唔同,有D人好似樓主咁一定要包食包行李既話廉航唔岩你搭
麻煩D人屌之前睇清楚人地張飛包咩,人地明碼實價寫曬出黎

2100 連稅飛左5次日本, 一分錢一分貨, 我就唔會咁無恥屌快運

2100其實可以買HX包食包行李 不過其實個價唔關事,最憎見到D人話自己比左$3000買快運之後係到屌D服務,其實人地條款寫得好清楚你買$3000同人地買$8既機票待遇係無分別

痴線乜道理
泊位仲要好鬼遠
呢d係廉航點解平

但佢平唔係錯既理由

咪咁撚蠢得唔得

咁你會唔會屌個班因為地鐵/巴士delay而上黎呻既人 會既我收收皮先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞