士多貓被當捉老鼠工具慘被惡待 長期挨餓 營養不良感染惡菌

314 回覆
10 Like 230 Dislike
屈你偷?
你直頭係支那人添啦 厚面皮到咁
偷貓仲要講到自己咁正義
死賊仔
屈人乜都無做過 無搵主人商量過就偷呀
大把舖頭唔理啲貓死活,當佢工具咋,死咗咪領養過隻,講過勸過都唔得唔偷等咩,唔理佢係咪義工總之偷得好
你答下點解人地要偷先唔敢講個出發點?
即係你承認偷?
係偷所以?
你睇返上面d回覆 有否認過咩
偷得好
答乜差野呀?
你班賊仔可以自己9作N個理由都得啦
反正你班支那賊厚面皮到咁
總之打砸燒就係犯法 理得你咩出發點咩光復香港 黑暴就係黑暴
啲貓好似飽同餓都未必會捉老鼠, 都係睇心情
賊仔又嚟同反修例運動比啦
偷野仲想要拎光環
厚面皮支那賊
你地講d野無分別喎
叫人點駁
咁咪即係你仔偷完人隻貓,唔覺自己仆街
仲要人證明你咩都無做過先夠仆街
貓就偷左啦,仲問人要證據證明你無商量過先偷
無恥就無敵

話說你係咪中風,得一個樣
附近實有老鼠比你捉咩大佬
唔比嘢佢食等佢肚餓捉老鼠呢個理由根本虐貓
有病唔帶佢睇醫生由佢傷口潰爛咁仆街
偷貓?! 係啩,但偷得好救番一條生命,個社會係需要公義
點解唔好好同舖頭溝通咗先? 好多舖頭根本唔在乎動物生死,工具嚟啫,錫佢就唔會飯都唔比佢食啦
咁執着偷唔偷把撚,仲同間仆街舖頭講道理咩

64使唔使屌埋香港人救走中国啲民運人士呀!喂點解唔好好同共產黨溝通一下對佢哋好啲,白撚痴
依家係你指控人在先喎單論你呢d說話唔係老屈人係咩?
根本就係偷貓

單論你呢d說話都講得出
完全浪費時間
我既人生淨係可以靠睇住啲動物受苦
先可以拎到少少滿足感,你老味無啦啦偷走佢做乜撚
異工愛貓撚死全家
我既人生淨係可以靠睇住啲動物受苦
先可以拎到少少滿足感,你老味無啦啦偷走佢做乜撚
異工愛貓撚死全家瘋狂上連登屌鳩你偷貓先
當個社會屌緊間士多虐畜嘅時候 幾個反社會連登仔就努力spin去有人偷貓
根本一聽到異工就條件反射
咁實有仆街異工嘅,係咪要以後全盤否定晒人哋先
總之呢單偷得好救番條生命
最鍾意打稻草人其實就係佢地呢班反社會人格
其實報完警係唔會理,會理都係拎去漁農
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞