士多貓被當捉老鼠工具慘被惡待 長期挨餓 營養不良感染惡菌

314 回覆
10 Like 230 Dislike
見你啲錢溶溶爛爛,我係救你啲錢唔係偷你啲錢
你又知冇?
猫異工本字典邊有偷尼個字
貓淨係會捉唔會食
呢到唔興私了 我地相信阿sir 會做野 嚴懲虐畜犯人🙏🙏
大家小心,樓主一激動就會貼金剛棒洗版

連登show胳肋底/一隻牛虻/巴打打俾你
https://lihkg.com/profile/74339
洗版洗到要改名,真折墮

玩到個username臭晒就改過個新

原來有人講咗啲唔啱聽嘅說話,就會即刻發癲洗版
朝早8點幾,喺4分鐘內貼3張金剛棒
仲畀其他人檢舉,畀admin刪晒啲回覆

來源:
家住700呎 養緊2隻貓 不銹剛貓窗花 貓異工話 https://lih.kg/bnEHxGV
食飽先玩死都唔食,肚餓都係會當零食咁食
你冇睇#1?
做賊仔做到你咁口響我都係第一次見
咩都唔做,一黎就偷叫救?
咁拐子佬都係想幫小朋友搵富貴屋企
殺蝸牛都拉啦
又偷鳩左人隻貓都痴撚線
你會唔會去非洲見啲宣明會皮包骨都走去偷鳩人呀
連登邏輯
貓就應該係自生自滅
隻貓發生咩事都係佢條命唔好
其他人千其唔可以干涉
否則,就係貓異工
又有藉口偷人哋啲士多貓

異工死全家
連登仔:我既人生淨係可以靠睇住啲動物係街受苦先可以拎到少少滿足感,你老味無啦啦救佢做乜撚
異工死全家
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid027ZtcW4TRZkf82jysX42zcTGPdtwLC1S1MaE5RGHtSFHevLhKQCNvfNaBFzezfasZl&id=100064683337138&sfnsn=mo&mibextid=6aamW6

好好奇點解出面既反應會同連登咁大出入,人地成個po好多都係關心貓仔,反而連登咁多人淨係屌人「偷貓」,反而冇乜人理隻貓
因為你班義工賤lo
姐係淨係連登會覺得義工賤,但係出面就冇人咁認為,係咪咁既意思?
連登仔又要屈人偷貓
報狗有閪用 虐待動物基本上唔係影到相
根本無可能入到罪
何況而家係疏忽照顧寵物
基本0可能性話佢虐待

唯一辦法係救走
到時你地又屌人偷貓啦
我發覺屌人偷貓班連登仔
10個有9個都唔鍾意貓 甚至憎貓
思維單向連登仔係好幼稚,總之死異工你偷貓你偷貓你偷貓
咁點解偷貓吖屌你老味? 咁唔偷會有咩下場吖?
Pr加反社會人格集中地
你又知偷貓果d冇同個仆街主人商量過?
賤種義工圍爐谷=出面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞