士多貓被當捉老鼠工具慘被惡待 長期挨餓 營養不良感染惡菌

314 回覆
10 Like 230 Dislike
你夠膽咪影下你哋平時偷開咩貓

佢已經唔係拎「義工」光環
叫人喺街見到就直接捉返屋企
其實我真係唔係義工呢
如果你夠膽不如你自己去啲異工group度問下人?
已經有人講咗虐貓嘅係邊間士多啦
其實仲講咁多做咩 理直氣壯嘅不如報警
佢地班反社會垃圾吹呢個時候又會變左奉公守法好市民

叫你報狗
係你哋角度係救,係我角度你哋係偷。
如果懷疑虐待做咩唔報999?呢啲case幾時輪到我哋呢啲小市民操心
既然依啲case唔輪到你依啲小市民操心,即係成單野唔關你地事啦
咁人地救貓你地嘈咩?
已經有人講咗虐貓嘅係邊間士多啦
其實仲講咁多做咩 理直氣壯嘅不如報警
難得你又覺得999會幫貓
有趣
偷貓賊,報警拉人未
直接扮傻話唔識隻貓你咬我食?
人哋就身體力行救咗隻貓 而家置頂有講邊間士多虐貓 咁你報警拉人未?
無病無痛養到肥肥白白就話屌偷貓姐
又營養不良又有病,個"主人"分分鐘根本完全唔理都屌人偷
連登真係痴線
屌你有冇睇到士多點虐待隻貓呀
偷就偷,偷貓賊唔好諗住拎光環
虐貓照屌,但偷貓賊唔好諗住走得甩
完全冇分別 雙重標準到呢
又答唔到你 淨係話冇得比
得72次分享, 20個人係度橕都叫主流?
笑死 虐貓就輕輕帶過 救貓就好似錄音機咁不停屈偷貓
講咁耐咁你報警未
講咁耐你又報警未
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid027PjcCvBgkHCUE58XShPgT3iLFATsySu9Da5W6M3gQszEXg1RXaLqR56EvTwDko7kl&id=100064683337138&sfnsn=mo&mibextid=RUbZ1f
如果你覺得自己係咁多人撐就更加應該直接將自己既意思拎出黎同大家分享,而唔係淨係留係一個匿名論壇度廢up
笑左
要去你個濕鳩圍爐post打卡簽到?

我而家先知原來用facebook就一定唔係匿名
講到尾就淨係識匿係連登
其實你地都知自己既價值觀係普世價值行唔通,咪淨係識留係度繼續吠囉
你班偷貓賊既思維真係
又loop
係你自己話有偷貓賊 問人報警未姐嘛 我冇講過要報警喎
已經有有心人救咗隻貓 除咗繼續推post畀多啲人知啲鋪頭點虐待啲貓 我唔覺得仲有咩要做
你唔好走呀 繼續留喺度幫手推post啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞