坂道46系囡囡貼圖區(43) 低体温のキス

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
垃圾LV狗也不屌 做臭曬

鍾意既話無得咁計 不過monogram款係有d老套
同埋咁貴買唔係皮既袋接受唔到

買到LV不如買ysl/gucci好過 再唔係就Hermes

Gucci係香港已經俗到不等再俗

咁多大陸撚 有咩名牌唔俗
只係個人鍾意Alessandro Michele多啲啫

咁多大陸撚 有咩名牌唔俗
只係個人鍾意Alessandro Michele多啲啫

換左Alessandro Michele之後由大陸土豪brand變到high street咁濟
不過都係鍾意Frida Giannini多d,雖然被人話鴨味feel重但仲叫做有幾分Tom Ford味道
上面個啲咩英文嚟
完全唔識
上面個啲咩英文嚟
完全唔識

窮撚係唔會識

我都唔識
上面個啲咩英文嚟
完全唔識

窮撚係唔會識

我都唔識

聽都未聽過

我愛你
上面個啲咩英文嚟
完全唔識

窮撚係唔會識

我都唔識

聽都未聽過

26個英文字母我都識
但好似上面咁砌埋一齊就唔識
上面個啲咩英文嚟
完全唔識

窮撚係唔會識

我都唔識

聽都未聽過

26個英文字母我都識
但好似上面咁砌埋一齊就唔識

我有聽過但唔會買
太普通
依到啲手足去握手一定襯到成身名牌嚟吸引mb

咁樣太俗了

咁樣太俗了

大把手足carry到啦
著住件垃圾chrome hearts 都比主人指住話クロムだ‼️
著住件垃圾chrome hearts 都比主人指住話クロムだ‼️

🤤🤤

咁樣太俗了

鍾意Tom Ford又唔一定要買Tom Ford既(其實係買唔起)
【欅坂46】欅Verの『誰のことを一番 愛してる?』が格好いい件

http://keyakittenani.blog.jp/archives/23944223.html

咁樣太俗了

有無咁浪費成身錢走去同班毒撚逼
過去潮流台未
過去潮流台未

潮流台台主
欅坂46 1st野外ワンマンライブ『欅共和国2017』
https://www.youtube.com/watch?v=iXrp54xEUXc

Luxury Brand最重要嘅係個名同design

我記得呢句中學oral講過 比老師負皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞