【bi】bi 巴絲心事討論區

110 回覆
6 Like 1 Dislike
其實大家依架會點揀?
其實大家依架會點揀?

揀乜?
其實大家依架會點揀?

揀乜?

男揀男既criteria 同purpose
其實大家依架會點揀?

揀乜?

男揀男既criteria 同purpose

我比較想知女揀女

我就要可愛啦,見好多女仔話嘅靚仔反而我唔覺得靚仔,最好溫柔同對我好
同男人搞又係另一個境界

如果叫he做男人嘅我通常都冇乜興趣,可能太man掛,我又唔係太接受到

唔好話太man la

最好係Straight acting 囉

我要溫柔就搵女 要剛陽就搵男 唔要唔男唔女囉

我反而男嘅比較溫柔都okay
呢度有無bi嘅絲打呀?
好想識bi嘅絲打
鍾意睇gv, 鍾意睇靚仔,只同女拍,唔到同男拍拖,姐係點?
利:男

我都凈係同女拍拖
但個人黎講對女嘅要求好似高過男
女要靚女先會有好感 男嘅話正正常常就已經覺得ok
理想性愛對象: 性係男 愛係女

完全清晰
bi
bi

bi絲?
其實bi同gay係咪一線之差?

我都凈係同女拍拖

有女友 有男SP
係咪好仆街
其實bi同gay係咪一線之差?

les 慘被無視
唔知自己係咪bi 但係偏hehe 就梗架喇
鐘意睇gv 但係有時都會睇av 不過要揀d 大波既先會睇
利申: 想識下 d bi 巴 求tg
唔知自己係咪bi 但係偏hehe 就梗架喇
鐘意睇gv 但係有時都會睇av 不過要揀d 大波既先會睇
利申: 想識下 d bi 巴 求tg

睇gv揀黎睇 太瘦果啲基本上無性趣
正太控,非gay,算唔算bi
誠徵bi 巴絲傾訴 好多野想呻🤦🏻‍♂️
https://t.me/BrianL16

我都凈係同女拍拖

有女友 有男SP
係咪好仆街

唔仆街既 啲女好追求Mr right先可以搞

你係巴定絲先?

你係巴定絲先?

94巴
sheshe路過
覺得d仔想喺sheshe app度搵bi女一王兩后3p係錯哂
應該調轉
喺玩得嘅女當中搵個肯咁玩既易好多

女之間想玩呢啲野既始終無男咁多 咩性取向都係
sheshe路過
覺得d仔想喺sheshe app度搵bi女一王兩后3p係錯哂
應該調轉
喺玩得嘅女當中搵個肯咁玩既易好多

女之間想玩呢啲野既始終無男咁多 咩性取向都係

但係有男仔喎,你ok咩?
想識bi仔做我條仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞