日本東北大學通告:請勿在宿舍浴室自慰

55 回覆
120 Like 11 Dislike

https://www.juksy.com/article/119485-%E7%B6%B2%E4%B8%8A%E7%98%8B%E5%82%B3%E6%97%A5%E6%9C%AC%E5%A4%A7%E5%AD%B8%E3%80%8C%E8%87%AA%E6%85%B0%E6%B3%A8%E6%84%8F%E3%80%8D%E5%85%AC%E5%91%8A%EF%BC%8C%E5%91%BC%E7%B1%B2%E5%AD%B8%E7%94%9F%E4%B8%8D%E8%A6%81%E5%9C%A8%E6%B4%97%E6%89%8B%E5%8F%B0%E6%89%93%E6%89%8B%E6%A7%8D%E9%80%A0%E6%88%90%E6%B0%B4%E7%AE%A1%E5%A0%B5%E5%A1%9E

近日網上瘋傳一張來自日本東北大學的公告,只見上面斗大的標題直接寫著「自慰注意」,提醒學生不要在洗手台打手槍,並提到由於管道內精液量過多造成阻塞,修理費用需要數萬元,將會反映在來年的學雜費中。最後更呼籲大家「請在自己的房間自慰」,還貼心附上電話,表示如有疑問或是急切的自慰需求可打電話聯繫,勁爆內容引發熱烈討論!

網友們紛紛留言回應,有人好奇到底量要多少才會造成水管堵塞,也有人指出為什麼會在洗手台打手槍,還有人分析應該不是濃度或是量大(很多個人一起),而是因為精液碰到熱水會結塊,和頭髮糾結在一起堵住水管。
仙台太凍啦
邊有打飛機
明明係同男朋友互射完
打咗廿幾年先知精加熱水會結塊
急切的自慰需求可打電話聯繫
會有HALL雞?
蛋白質加熱,同雞蛋道理一樣
之前bu又係有班人亂作野周圍傳
由於管道內精液量過多造成阻塞
真定假啊 之前浸大都試過 不過最後澄清係假嘅

個電話有咩用 call g熱線?
Content farm流料當有趣
內文同有張應該有廿年歷史某大學英文叫人唔好自慰嗰張好撚似。
嗰陣好撚多唔同大學嘅版本出現過

首先唔講張圖啲photoshop痕跡都未清好先
內文打電話嗰一part都夠荒謬
趁仲有得用,就唔該善用Google啦
呢啲通告全世界學校宿舍都唔知玩過幾多次
呢度收集咗唔少

https://www.huffpost.com/entry/fake-masturbation-letters-dorm-showers_n_4654418/amp
打貼心電話可以點樣幫到手
膠味濃 好多歐美大學都有呢類流料Notice

https://gongjyuhok.hk/articles/8087
係真
有d台男宿舍浴室都有呢度警告
等於白膠漿
認真一問
搵紙巾包住丟落屎坑
沖屎mode沖走
長遠怕唔怕整塞?
我可以幫手喺浴室接收精液

因為日本無呢隻買
屎眼中出完放上去洗
流得有啲過份喎,啲精搞到水管塞,啲精膠水黎?
下,屌,我次撚次都打落馬桶沖走佢,我條屎渠係咪已經玩撚完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞