[gay]所有的記憶都是潮濕的心事分享區(167)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike

點pk法? 識帶眼識人

睇完相就唔埋人咁仆街

好多都係咁

我都係睇完相唔理人果d

我已經習慣左比人無視

有d真係唔知佢哪來的自信
脫髮煩惱呀叔 冇身材 矮 衣著老土
都夠膽冇相hi我 呢d俾完相我直接block算
睇落chill d既就講句thanks然後無視
呢排好多紋身大隻仔係公司附近
其實對方read 咗成個幾鐘先回人一幾句 係咪可以收皮

利申 試過

如果重視你既 就算忙緊唔得閒覆都會同你講聲佢忙

算啦都有心理準備
嘥鳩氣

寧願佢已讀不回都唔好hea鳩我

bb 操成點

又瘦左小小
而家再出去操

岩岩q完

利申 試過

算啦都有心理準備
嘥鳩氣

bb 操成點

又瘦左小小
而家再出去操

岩岩q完

at least 傾一個月

可以約出黎試下形狀先 岩先繼續發展

你係咪咁

第一次係club見既 ununun果時已經check左貨啦

你老公就係咁識返黎

確保岩形狀 性生活美滿

點先叫岩形狀

利申 試過

算啦都有心理準備
嘥鳩氣

bb 操成點

又瘦左小小
而家再出去操

岩岩q完

加油

陣間又要學水

利申 試過

算啦都有心理準備
嘥鳩氣

bb 操成點

又瘦左小小
而家再出去操

岩岩q完

加油

陣間又要學水

好大雨都游到?

你係咪咁

你老公就係咁識返黎

確保岩形狀 性生活美滿

點先叫岩形狀

岩自己個形狀囉
做得多都大概知咩形狀岩自己啦

算啦都有心理準備
嘥鳩氣

bb 操成點

又瘦左小小
而家再出去操

岩岩q完

加油

陣間又要學水

好大雨都游到?

今日去果度好似有室內池

算啦都有心理準備
嘥鳩氣

bb 操成點

又瘦左小小
而家再出去操

岩岩q完

加油

陣間又要學水

好大雨都游到?

一諗都諗到室內池啦 你第一日出城呀

你係咪咁

你老公就係咁識返黎

確保岩形狀 性生活美滿

點先叫岩形狀

岩自己個形狀囉

咁咩形狀岩你
上次學蛙式 基本上郁到好似果d岩岩俾人撈上水既魚咁tin下tin下

你係咪咁

你老公就係咁識返黎

確保岩形狀 性生活美滿

點先叫岩形狀

岩自己個形狀囉

百人斬零版

算啦都有心理準備
嘥鳩氣

bb 操成點

又瘦左小小
而家再出去操

岩岩q完

加油

陣間又要學水

好大雨都游到?

我keep住有街出
炸雞去選仲唔贏
新加坡小姐16強被網民批質素低 主辦機構:心地善良也重要
https://lihkg.com/thread/326451/page/1?ref=ios
其實想知member 對於對方讀乜/ 做邊行 冇冇好似女對男咁有preference

bb 操成點

又瘦左小小
而家再出去操

岩岩q完

加油

陣間又要學水

好大雨都游到?

我keep住有街出

現充
其實想知member 對於對方讀乜/ 做邊行 冇冇好似女對男咁有preference

點解冇
你以為男女變男男就真係差好遠咩

點解冇

咁有冇唔同
邊行吸引d/ 冇咁吸引
我自己對於依樣野冇咩preference

點解冇

點解冇

點解冇

性格>>>所有

Chi lun sin

點解既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞