[gay]所有的記憶都是潮濕的心事分享區(167)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
其實村巴係唔係讀醫
岩岩見到佢講糖尿病同漏斗胸

時事台覺得我係乜我就係乜

巴打啲金句 幾時可以教下我

呢d野自己領悟

夠淫就得

真係講唔出口
https://www.youtube.com/watch?v=RcR9LpkSGOw&ytbChannel=HK%20ON%20TV&ytbChannel=HK%20ON%20TV

雙龍我
點解健美比賽要連塊面都搽埋啡色

Bb
嗰 senior 瘋狂發出噪音

又唱歌?

佢好鍾意係度 “摺摺摺”
特別係佢無idea 嘅時候

摺紙?
https://www.youtube.com/watch?v=RcR9LpkSGOw&ytbChannel=HK%20ON%20TV&ytbChannel=HK%20ON%20TV

雙龍我

唔係曬到呢隻色咩

雙龍我

唔係曬到呢隻色咩

我覺得55秒最右可以一戰
嗰 senior 瘋狂發出噪音

又唱歌?

佢好鍾意係度 “摺摺摺”
特別係佢無idea 嘅時候

摺紙?

用嗰口係度摺摺聲

呢d野自己領悟

夠淫就得

真係講唔出口

你一黎就挑戰西藏既級數梗係唔得
其實對方read 咗成個幾鐘先回人一幾句 係咪可以收皮

呢d野自己領悟

夠淫就得

真係講唔出口

咁要挑戰邊個級數先
果然app 識人都係捱唔到幾耐

利申 試過

呢d野自己領悟

夠淫就得

真係講唔出口

咁要挑戰邊個級數先

糖狗先 佢仲係果d當我飛機杯咁屌既程度
果然app 識人都係捱唔到幾耐

1%

呢d野自己領悟

夠淫就得

真係講唔出口

咁要挑戰邊個級數先

六相級

呢d野自己領悟

夠淫就得

真係講唔出口

咁要挑戰邊個級數先

六相級

太低級了

利申 試過

如果重視你既 就算忙緊唔得閒覆都會同你講聲佢忙

呢d野自己領悟

夠淫就得

真係講唔出口

咁要挑戰邊個級數先

仲有咩屌到我變成佢嘅形狀

呢d野自己領悟

夠淫就得

真係講唔出口

咁要挑戰邊個級數先

仲有咩屌到我變成佢嘅形狀

仲有雙龍

利申 試過

算啦都有心理準備
嘥鳩氣

呢d野自己領悟

夠淫就得

真係講唔出口

咁要挑戰邊個級數先

太低級 我一早過左

利申 試過

贊成 已讀不回真係好不安

利申 試過

算啦都有心理準備
嘥鳩氣

寧願佢已讀不回都唔好hea鳩我

利申 試過

算啦都有心理準備
嘥鳩氣

寧願佢已讀不回都唔好hea鳩我

2種都好hurt
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞