[回光返照] 低調置業討論區(51)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

你地點睇312個單位
想同條女買個安樂窩結婚

多唔多煮飯 多就唔好open kitchen

入房先再入廁所,都幾仆街
朋友上黎一定會參觀埋你間房

同朋友講無洗手間,要柯落街柯

你地點睇312個單位
想同條女買個安樂窩結婚

煮輕便野多 唔多煎炸
其實睇落間房都幾大下 我都覺得個廚房係敗筆
不過我總係覺得發展商有散貨feel
成19年12月先係關鍵日期
個地盤都未點郁
咁快就開價

得果312 尺大極都唔會大得去邊啦

你地點睇312個單位
想同條女買個安樂窩結婚

巴打你有幾多budget?
有咩要求?

唔知呢到要唔要萬六蚊尺呢

你地點睇312個單位
想同條女買個安樂窩結婚

有咩要求?

當萬6蚊尺,買呢個則
我寧願住遠D 買間4XX尺2房有堅廚房O既
不過每個人要求唔同啦
你講下你D 要求得大家了解下

你地點睇312個單位
想同條女買個安樂窩結婚

煮輕便野多 唔多煎炸
其實睇落間房都幾大下 我都覺得個廚房係敗筆
不過我總係覺得發展商有散貨feel
成19年12月先係關鍵日期
個地盤都未點郁
咁快就開價

得果312 尺大極都唔會大得去邊啦

婚後有無諗住要小朋友丫?312細左d喎 就算唔要細路 我都覺得無私人空間 暫住可以 長遠就唔夠住

你地點睇312個單位
想同條女買個安樂窩結婚

有咩要求?

當萬6蚊尺,買呢個則
不過每個人要求唔同啦

同意,單位已經唔大,門口玄關位又唔知無左幾多呎
加埋個濕鳩工作平台個門口真係唔知可以點用,好似放鞋櫃都勉強

你地點睇312個單位
想同條女買個安樂窩結婚

有咩要求?

當萬6蚊尺,買呢個則
不過每個人要求唔同啦

其實真心唔明而家d新樓 豆潤咁細 又露台又工作平台 好唔實用
我都係鍾意舊樓夠四正明廁明廚

你地點睇312個單位
想同條女買個安樂窩結婚

有咩要求?

當萬6蚊尺,買呢個則
不過每個人要求唔同啦

其實真心唔明而家d新樓 豆潤咁細 又露台又工作平台 好唔實用

扣返露台平台同玄關呢D濕鳩位應該少返50呎,得260呎實用
而且呢260入面仲要包埋牆身....

[member] 依招唔錯 學到野 thx炭巴 [/member]

你地點睇312個單位
想同條女買個安樂窩結婚

有咩要求?

當萬6蚊尺,買呢個則
不過每個人要求唔同啦

我都係,買層舊樓返黎執正佢不知幾正

你地點睇312個單位
想同條女買個安樂窩結婚

有咩要求?

當萬6蚊尺,買呢個則
不過每個人要求唔同啦

個新人好似比我地嚇走左
Btw, 又係我地幾條友圍爐,認得哂你地個名
個新人好似比我地嚇走左

買呢隻樓,其實一定係叫佢買番舊D/遠D
同價錢正正常常都可以買到2房
個新人好似比我地嚇走左

我地成日嚇走新人
不過你地都係想直接表達意見,買樓呢啲咁緊要,真係要講清楚
個新人好似比我地嚇走左

我地成日嚇走新人

312呎太細喇,住遠啲大啲好過
個新人好似比我地嚇走左

逸新(novi)位於九龍基隆街50號」(novi),大廈共提供138伙,不設會所及停車場。
http://ps.hket.com/project/2555

地點係幾好既

你地點睇312個單位
想同條女買個安樂窩結婚

有咩要求?

當萬6蚊尺,買呢個則
不過每個人要求唔同啦

2019丫 花都謝
個新人好似比我地嚇走左

我地成日嚇走新人

312呎太細喇,住遠啲大啲好過

可能佢想要新樓

你地點睇312個單位
想同條女買個安樂窩結婚

有咩要求?

當萬6蚊尺,買呢個則
不過每個人要求唔同啦

個新人好似比我地嚇走左

逸新(novi)位於九龍基隆街50號」(novi),大廈共提供138伙,不設會所及停車場。
http://ps.hket.com/project/2555

地點係幾好既

http://www.novi.hk/
個新人好似比我地嚇走左

我地成日嚇走新人

其實又唔會叫佢完全唔好買O既,不過真係會話佢知
佢呢個價錢,唔介意2手O既其實真係有其他選擇
至於點選擇O既最終都係佢自己啦
個新人好似比我地嚇走左

大西北業主會
等佢講下佢既要求同彈藥先啦
平心而論 兩公婆住 空間細 好大鑊嫁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞