滑雪滑雪再滑雪 (7)

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
無恥笑, 比定期望你等你自己唔好失望姐。都有見過人玩開滑板,半日學得識滑雪。但只係佔少數。
自己覺得滑得唔好搵教練再執個意識其實好好。
起碼你知道自己可以短時間提升滑行技巧,唔使嘥時間。
既然都俾晒錢冇得改咩時候只係提醒下下一次可以考慮
分開3個鐘3個鐘上。試教練教咗樣新嘢,當日做唔到。休息吓浸完溫泉瞓醒第二日立即pick up 到
原來之前睇唔到你講已經訂晒俾晒錢冇得改。仲諗住叫你改兩日半日。係冇得改定係點樣。有得改我都會建議改一改。或者一日或七個鐘最尾嗰三個鐘可能都係吹吓水呀。陪滑。或者佢幫你拍下片影相。
black run 真係要用好集中同用好多體力
有團體堂,價錢會平啲㗎。但係經驗團體堂未必真係學到好多嘢因為通常就返水平最低嗰個。咁睇嚟係想真係學識啊定係想體驗下。普通體驗下上團體堂都OK。如果認真想短時間學識滑雪認真考慮私人教練
我都係未滑過
當去玩1日體驗下
有興趣之後再算

黎緊去湯澤想問下有冇乜野滑雪埸/團體堂推薦
同埋我見租雪具係外面租平過雪埸租好多
會唔會有伏
預大好
著鬆身無壞
內膽手袖仲要穿埋手指
隻手䄂太長啦。鬆身好緊要 要彎低身嗎

不如買第二個牌子
湯澤唔熟,等其他雪友回覆
唔同牌子啲衫嘅cutting都唔同。或者你可以上官網有size chart可以睇。最好都係搵返同一款上身試。就咁計burton ,唔同系列size cutting都可以完全唔同.
依兩日去左苗場滑,滑雪真係正,毒已中
我2月中都係志賀
19號打後
上次滑神樂起點有個坡仔冇咩人 任練唔怕阻到人
住三俁神樂小屋最方便上去
湯澤有啲場要住佢間酒店先滑得好煩
唔驚條窄綠
係前面同後面啲人不停跌
驚驚哋
我自己覺得如果未滑過嘅先租衫感受下自己中意啲咩先, feel 吓
之後去雪場附近嘅shop睇衫,試吓先再買好啲
香港太熱,怕會買細咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞