滑雪滑雪再滑雪 (7)

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
由零開始學3個月好正喎,working holiday就係要玩啦
萬一唔中意就困喺雪場三個月巴打你都幾樂觀
想問下 去個到有咩條件 有啲興趣
Book左2月中club med kiroro Peak, 想落機即去附近間outlet 買雪鏡同鞋, 打底同pad 會起香港,TB買
另外亦都考慮緊越後湯澤果邊既滑雪場, 邊個會好啲?
我都想知club med 咩玩法
玩足4日是咪4日都有教練
全包玩幾日唔計機票洗唔洗兩皮
呢個weekend 去北海道巴絲有福。今日係咁落雪

但上個星期食咗屎呢
今日走先大雪。

冇計
留耐啲總會撞到大雪日
你未識S turn 揾入門都應該ok
想喺龍王滑雪場買鏡
有無巴打喺嗰到買過野?
2月初會去湯澤人生第一次滑雪
想問有冇教練推介可以book?
滑過東山,條綠線勁窄,呃咗好多唔識滑嘅上去塞晒車咁
即刻上山頂滑過annupuri 算
滑得去annupuri 應該唔會驚東山條窄綠
要山頂黑綠過喎
我都係今季先滑自己板
$14000/人, 住4晚

The above proposal includes the following:

· Accommodation stays

· 3 meals per day with unlimited beverages (alcohol and non-alcohol)

· All day Bar and Snacking

· A variety of land and water sports with qualified instructors

· Nightly entertainment

· Daily Ski Pass and Ski Group Lesson **Ski rental at extra cost  
Hello pls

tg:fungsoccer
有,啱腳型好重要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞