滑雪滑雪再滑雪 (7)

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
有種pad褲係,成條壓力褲咁,咁就唔使着多條褲
香港有無地方賣?

另外想請教下旅遊保買邊間好?
pad 褲同租個d 滑雪褲唔同?
有冇人6-13去二世古
香港冇得直航新千歲?

屌 唔撚係呀

因應中國疫情發展 日本宣佈12月30日起 來自中港澳三地航班 只可使用成田 羽田 關西及中部機場
https://lih.kg/3259178
帶gear嘅麻煩啲,而家仲有無ana零晨機再7點轉機北海道?
有時間就東京玩一兩日再轉內陸機。Gear 可以東京宅急便去到雪埸。以前成日咁做

不過一月已經訂咗直航北海道 宜家CX未有消息
其實我諗緊去日本買定係淘寶買條用住先,本身鏡都諗住淘寶,但見要試面形所以打算去日本先買
護pat 護膝就淘寶,不過唔好最平厚身嗰種
鏡喺滑雪場買好貴又唔係大牌子,要買大牌子防霞氣,淘寶好多搵笨7,上到山蒙撚晒
中曬招
平平哋着呢啲得唔得
求back up plan
歐洲或者加拿大3月仲有無雪滑?
要上埋堂嘅話邊個地方會平d

驚北海道去唔成
我諗住係買長褲型嗰種pad褲,pat同膝都護晒,睇中左條400幾
鏡我係諗住喺御茶之水度買咋
睇你想要咩,最貴都唔係好貴,始終係保護用
成個post都冇人推介,第一核突,第二唔係防水,不過你可以試吓,我自己就一定唔會
香港買條好少少,都係八百幾,何況你喺嗰邊買更加平,有咩需要喺淘寶?
日本嗰邊其實幾錢一條左右同埋驚唔驚會賣晒?我指喺御茶之水買
上面有巴打有條link你可以睇下先,因為直係有好多種
https://ebisuknit.com/net/product/鎧武者ヨロイムシャ-ヒッププロテクター-ロング-4/
有平有貴,我唔太覺得會無,正常人一人條就夠,唔會換,如果攻頂,除非爛咗如果唔係都唔會買,你睇咗先,有幾個牌子香港都有,你真係好驚,咁你咪喺香港買,貴就貴少少,不過有得試
依家反而最驚係飛唔飛到
我睇過香港嗰D,普遍都過千,加上我今次先第2次玩,想買住一D平少少既裝備用住先,啱玩同真係會繼續玩落去先買返好D既裝備咁樣

不過依家日本咁既政策,我都應該會去日本買了,萬一今次飛唔到,咁可以等夏季先買,咁會再抵D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞