[露營師] 第33個Post 睇晒#1 1001記得開post

966 回覆
15 Like 6 Dislike
mobtbell冇講有幾多fill好難比較
睇comfort rating囉😂
大家一樣都係4度
上面條友唔信ISO都無計架, 邊有人試哂咁多隻product, 屋企有座金山咩
😂
失物認領:有冇人呢幾日係龍尾頭出大灣跌咗個單人營?

有冇人知backpacker個扣爛咗有冇得配返
想知Ching 你呢個營係咩營?
新手想問係咪政府營地係唔洗預約,宜家搵好似係得荃錦係網上book到咁,有冇d合法閒日去到
官營隨時去
咁同價位有冇其他推介
你接受到就淘寶, 接受唔到就RAB N200, 千中, 識係montbell比錢既就montbell, 最抵。
睡袋呢家野一分錢一分貨, 唔會有個又輕又細又暖, 但300蚊比你買到。
其實喺香港reecho已經夠用
唔上山有幾何會低過10度,買張reecho秋冬都用得
怕凍嘅個差價買張R value好啲嘅地蓆仲好
幾好嘅睡袋但地蓆唔隔地氣都冇用
冬天上山點會唔低過10度, 仲有大風體感溫度再低D。你買佢隻-5咪夠囉, 不過唔平。
650FP DUCK DOWN賣千幾蚊。
除左荃錦,其他都唔駛預約
SORRY THAT睇漏佐"唔"字, 過去個星期六我係低地朝早都係6度, 有暖買暖就OK, 同埋R牌D野真係唔抵。
Campsaver Nemo dragonfly bike pack 345鎂 好似幾低
有邊個營地 車唔到 有廁所有水源?
灣仔
我諗你google下, 睇下afcd網頁同youtube片, 會深刻過係度伸手好多。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞