[露營師] 第33個Post 睇晒#1 1001記得開post

966 回覆
15 Like 6 Dislike
Push
前者,用緊3r,不過分開兩個咀一吹一放麻煩d🙈
或者睇睇nemo astro,入門來講幾好。
好 我睇睇先 謝謝
想買Nemo Dagger 3P 或者 MSR Hubba 3P
有無好推介邊間買?見到Carousell有間叫D字頭既賣4字頭好似好平
大家推唔推薦trangia cook set
唔係超大風用既話好大舊
我有Nemo DaggerPorch 3P同Ogawa Stacy ST-II
我覺得Nemo比較好 佢輕身成1KG同寬敞好多
同原廠地墊Ogawa果個好在唔怕穿但重 Nemo果個薄同輕
你可以考慮下
好 我睇下先
ogawa隻色好靚
又bin
最近唔見陳黑有post
想買個2-4人天幕
Budget within 1000
有冇好推薦
我見post 頭冇乜介紹
Luxe 400s/ 370s
Coating廢
當玩具玩好喇
All in one
用咗好撚多年都只係凹咗少少好撚好用
仲有埋水煲添
Thanks
香港有無鋪頭有賣呢舊野https://sawyerdirect.net/products/sp150-cleaning-coupling 上網搵極揾唔到
香港唔多覺, amazon 就見到
但你本身個filter 唔係有個類似針筒俾你洗filter 嘅咩?
我諗佢地都無再出來叫囂, 比D空間佢地好D
見到野炊士多個串燒爐,好有心動既感覺
但個價錢
我都係見到amazon有但要俾成十幾蚊運費先睇下香港鋪有無 我差呢舊野嚟整gravity filtration system
咁試下睇下金輝/英昌有無
新手本身諗住買Snow peak Amenity Dome S不過原來都成5kgs重 想問下有無類似不過輕啲既選擇 貴少少都可以 唔該哂
近排想買sts 自動充氣睡墊系列。
有無師兄買過 用成點? 見佢R值高又中價
Nordisk oppland 3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞