朗狗仔突然又想同人玩尊重?

340 回覆
858 Like 265 Dislike
有咩搏
全部事實
公投,邊個先係溫室小花
https://lih.kg/3212907

自己睇下波台共識邊個先係小花啦
你話冇咪冇囉花迷當條南美狗神咁拜
咩是非觀都冇晒
過去十幾二十年美斯同c朗就係靠巴塞 皇馬 西甲
歐足聯庇佑 橫行霸道
兩個人偷左幾多個金球?有幾多場北京電視機?
人盡皆知
反朗冇錯 都唔該反埋美斯
兩條都係仆街冚家剷
西甲咁保護美斯巴塞
點解唔放寬Salary Cap比美斯續約?
驚你扮唔知道講埋你聽
Salary Cap唔係統一
每隊都唔同西甲總會自己簡
皇馬比巴塞多成接近50%
你唔好突然又話咩巴塞財困要揸正做
你前面講左西甲保護架啦

反朗無錯但要反埋美斯?
食屎啦廢物扮中立狗仔
C朗賤種層次美斯邊鳩班
咁撚大個人恰細路
你又幾撚大力反鳩條賤狗?
你反到攻擊人種族身高學人講是非觀
幾好野
啲朗迷夾硬講到同美斯好似同level咁 企開啲啦 美斯係同馬勒當拿比 唔係同你c朗比 未夠班比條毛咩 剩係識埋門 球咩王 插花都插到出醜
講到巴塞今季開季符合個salary cap 咁
爆撚左照簽人 fdj唔能走 咪一樣照開季
係你d美斯迷被迫害妄想症先覺得西甲有份搞走佢
美斯走單野好簡單 純粹係巴塞 唔想再孭佢份大約 又想用佢個名吸埋最後一批人 先搞場大龍鳳出黎
由頭到尾明顯冇諗過同美斯續約 醒下啦你
美斯自已都話c朗同佢同級
係得花迷咁無恥話人強行雙嬌
“There are so many good players now. Neymar, Kylian Mbappé, Luis Suarez, Eden Hazard, any of them could become the best in the world,” Messi told Radio 94.7 Club Octubre.
I didn’t include Cristiano Ronaldo in that list, because I consider him to be on the same level as me. It was fun to play against him, even if he made me suffer too. It irritated me seeing Real Madrid lift trophies.
https://www.juvefc.com/messi-ronaldo-same-level-as-me/
咁即係點
又話西甲巴塞護撚住佢
依家西甲又唔放寬
巴塞又想趕佢走
咁究竟有無護到佢?

仲要你咁撚中立正義
究竟反左恰細路強姦賤種朗鳩未?
仲有仲有
你個香港政治精英幫左香港咩
可唔可以比細佬我見識下

講真你依隻朗狗仔都幾廢
樣樣野都唔敢覆就學人開戰
你柒唔柒
反朗無錯都唔該反「埋」美斯
咁你反左朗未
廢物朗狗仔支持自己偶像都唔撚敢認

真正技術性擊倒
客套說話當真 果然同你偶像一樣天真大細路 okok 朗朗你最叻 你偶像最勁 歷史第一人啦 開心未 以後唔好扭計啦
人地逆風玩緊各打50大板
肉酸到
自已偶像把口講出黎又話人講客套說話
立於不敗之地
人地只係話同級你就係到打稻草人話C朗第一
唔夠人講就屈人朗迷
我由頭到尾都話我反朗
你咁鐘意起底見唔到我出利迷post?

過去保護唔代表一直都保護
但至少係美斯轉會呢單野 西甲一直都希望美斯留低
係巴塞一心趕走佢

你呢d花迷都算喪心病狂
你一唔係阿根廷人二唔係加泰人
你咁撚invest落去呢條短腳狗身上把撚咩
樓主好搶口 但我鐘意
呢個post係屌緊朗狗仔 你話自己唔係朗狗仔又入黎俾人屌係咪犯賤???
一開始已經笑鳩人南美短腳狗
你咩歧視都做足人格都唔洗多講
扮正義但種族歧視
政治撚上腦都唔知關咩種族咩事

香港我唔知點先有出路
但一定唔係靠你d上腦撚
人地講緊支持邊個先係能力世一
講緊邊個人品球品好
你同我講支持本土 九五搭八
射觀眾人品有幾好?
講足差唔多20年
次次就係講個一次
你要用聖人模式講
咁我直接認輸都得啦
咩都要只要做過/無做過你就拉埋同一個standard

朗狗 強姦 打細路 唔服領隊
黑面串嘴 搶12碼搶入球
年年都有野比人講你都可以當一樣

咁鐘意政治撚上身
我用返你套邏輯

警察點都有好人 你唔好反
黃絲點都有衰人 你唔好支持
中共都有人支持民主 唔好再分化
香港都有人想投入祖國 你快入籍

九五搭八 本土靠你支持靠你宣傳
一世都小眾
成段野
我講你歧視
講你政治上腦
講能力
講人品
講球品

你全部唔敢覆
就係覆一句人品
仲要用嚟打個point咁撚弱
小朋友你尊重下自己啦
睇完今屆世界盃真係好難再話美斯要靠隊友保護
條友真係一人carry晒中前場,你試吓阿根廷唔出佢,比人456都似
收撚皮啦我講美斯點點點
你咪又係搬c朗出黎話佢都乜乜乜
你覆野實係最直接最夠膽啦
樓主好野
唔計啦 贏埋d魚腩荷蘭墨西哥
贏過 🇱🇹🇦🇩🇱🇺未先?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞